Tuintrends

tuinieren en tuinonderhoud

EEN GOED ADVIES IS GOUD WAARD! Op WonenWonen.nl vindt u veel informatie over Tuintrends. Wij inspireren u graag, maar er gaat niets boven een persoonlijk advies. Gelukkig zijn er nog bedrijven die het bieden van service net iets hoger in het vaandel hebben staan. Als u zeker wilt weten dat u goed wordt geholpen, informeer dan bij een van onze 5-sterrenspecialisten.

Vind stijlen in Tuintrends

Vijverkalender Tuintrends

Vijverkalender

Wat te doen in ieder seizoen?

Een trampoline aanschaffen? Tuintrends

Een trampoline aanschaffen?

Hier moet je op letten

3 nuttige tips Tuintrends

3 nuttige tips

om je huis op te fleuren

De tuintrend van dit moment Tuintrends

De tuintrend van dit moment

Laat kunstgras leggen

Tuintrends 2019 Tuintrends

Tuintrends 2019

Ideeën voor een onderhoudsarme tuin

Tuin opknappen? Tuintrends

Tuin opknappen?

denk eens aan deze tips

Douglas hout Tuintrends

Douglas hout

de populariteit verklaard

Groei & Bloei Nationale Tuinweek Tuintrends

Groei & Bloei Nationale Tuinweek

8 tot en met 16 juni 2019

5 voordelen van een tuinman Tuintrends

5 voordelen van een tuinman

inschakelen bij een tuinbestrating

Je tuin zomerklaar maken Tuintrends

Je tuin zomerklaar maken

4 tips

Een waterpomp systeem Tuintrends

Een waterpomp systeem

onmisbaar in het huishouden

3 tips Tuintrends

3 tips

voor een sfeervolle tuin

Een onderhoudsvrije tuin creëren Tuintrends

Een onderhoudsvrije tuin creëren

doe je zo

De tuin als rustpunt Tuintrends

De tuin als rustpunt

relaxen maar!

5 nuttige tips Tuintrends

5 nuttige tips

voor een kindvriendelijke tuin

Een parasol voor iedere situatie Tuintrends

Een parasol voor iedere situatie

Rond of vierkant?

Een prachtige wintertuin Tuintrends

Een prachtige wintertuin

om optimaal van te genieten

Een heerlijke wintertuin Tuintrends

Een heerlijke wintertuin

enkele nuttige tips

Tuinhuis of blokhut Tuintrends

Tuinhuis of blokhut

Wat kies jij?

Geniet van je tuin Tuintrends

Geniet van je tuin

Ook in de winter

Lignodur terrafina®terrasplanken Tuintrends

Lignodur terrafina®terrasplanken

Anders dan andere terrasplanken

Gardeco Garden Decoration Tuintrends

Gardeco Garden Decoration

Sjiek en super strak

Tuintrends brengen groen en comfort samen

Tuintrends komen en gaan. De huidige tuintrends zijn vooral gericht op samenbrengen van groen en gemak. Dus veel planten en weinig onkruid wieden. Een de meest opvallende tuintrends is de aandacht voor vlinders, bijen en andere insecten. Deze dragen namelijk hun steentje bij aan de natuurlijke uitstraling van de tuin Insectenhotels en bloemrijke borders sluiten perfect aan op deze tuintrends

Tuintrends die ontspanning brengen

De tuin hoort een oase van rust te zijn. Dat is een van de meest geziene tuintrends. Alle tuintrends zijn er op gericht om helemaal te ontspannen. Dit zie je bij tuinmeubels. Deze worden steeds luxer en comfortabeler. Even heerlijk genieten van de bloemen en relaxen, dat zijn de tuintrends waar het om gaat.

Barbecueën
Zodra het zonnetje zich laat zien, dwarrelen de eerste rookpluimpjes weer omhoog en komt heerlijke geur van brandend houtskool je tegemoet. Heel Nederland geniet op dat moment van barbecueën en lekker buiten koken.

Bloemen en planten
Zowel in onze huiskamer als in onze tuin zorgen bloemen en planten voor vrolijke gezichten. Lees alles over kleurige, heerlijk geurende bloemen en planten. Iedere maand krijgen andere bloemen en planten de aandacht die ze verdienen.

Kunstgras
In vrijwel iedere tuin is een gazon te vinden. Een strak gazon vergt echter onderhoud. Om die reden kiezen steeds meer tuinbezitters voor kunstgras. Zeker nu een kunstgras gazon nauwelijks meer van echt te onderscheiden is.

Sierbestrating
Het terras is de plek, die je het meeste gebruikt in je tuin. Met sierbestrating kun een je heerlijke plek maken om te relaxen en te genieten van je tuin. Sierbestrating is er in vele soorten en maten.

Tuin overig
Op WonenWonen.nl kun je heel veel informatie over de tuin vinden. Soms hebben we leuk tuinnieuws dat niet in een rubriek te plaatsen is. Omdat we je dat niet willen onthouden, hebben we een kopje tuin overig gemaakt.

Tuingereedschap
Met goed tuingereedschap is het onderhoud van je tuin een stuk belangrijker. Voor iedere klus in de tuin is er wel tuingereedschap te vinden.

Tuinieren
Je tuin vraagt bijna maandelijks om andere werkzaamheden. Daarom is tuinieren iedere keer weer anders en leuk om te doen. Tuinieren wordt nog leuker door alle leuke tips en ideeën, die WonenWonen.nl verzameld heeft.

Tuinmachines
Tuinmachines zorgen er voor dat je geen externe hulp hoeft in te schakelen om je tuin te onderhouden. Het maaien van je gazon of andere tuinwerkzaamheden worden een fluitje van een cent met de hulp van tuinmachines.

Tuinmeubelen
Net als ons interieur stemmen we ons terras geheel af op onze eigen smaak. Dat zie je ook aan onze tuinmeubelen. Tuinmeubelen worden steeds luxer en comfortabeler en zijn in steeds meer variaties verkrijgbaar.

Zwembaden
Zwembaden zijn er in alle soorten en maten. Van een opblaasbaar badje voor de kleintjes tot en met een verwarmde en overdekte zwembaden. Dankzij de grote diversiteit aan zwembaden is het al lang geen onbereikbare luxe meer.

Tuintrends hoor je van een specialist

Of je nu vragen hebt over de aanleg van je tuin, het onderhoud er van of juist de mogelijkheden van een eigen zwembad: een 5 Sterrenspecialist weet er alles van. Alle bedrijven in de bedrijvenindex van WonenWonen.nl staan voor service en kwaliteit