Tuinonderhoud september

Laat uw gazon niet stikken

Het najaar begint, het gazon heeft u hard nodig. Want tijdens de warme zomermaanden hebben mos en gazonvilt de kans gekregen, om zich volop te ontwikkelen. En daardoor is het gazon er niet mooier op geworden. Het is daarom de hoogste tijd om de handen uit de mouwen te steken, om er voor te zorgen dat het gazon er weer als een plaatje uit gaat zien. Zonder al te veel moeite, tijd en geld kunt u van uw najaarsgazon weer een droomgazon maken.

Een dikke laag mos en gazonvilt verhinderen de toevoer van lucht, water en voedingsstoffen. Net zoals een spons neemt een viltlaag water op en houdt het vast. Zo kan het gebeuren, dat ondanks voldoende watertoevoer de wortels niet voldoende voedingsstoffen krijgen, waardoor de grasplanten zich alleen aan de oppervlakte gaan ontwikkelen. Bovendien kunnen er in de dikke viltlaag gazonziektes, zoals sneeuwschimmel ontstaan. Kortom, allemaal ongewenste effecten die bestreden moeten worden. Een simpele handeling kan er voor zorgen, dat het gazon er weer voor een halfjaar tegen kan, te weten verticuteren!

Producten:

Verticuteermachine UV 29 EV adviesverkoopprijs € 185,00


Verticuteerkam UG-M 3 adviesverkoopprijs € 23,95


multi-star® houten steel adviesverkoopprijs v.a. € 13,50

Glashelder!
Het einde van de zomer is aangebroken en de laatste zomeravonden komen eraan. Wanneer u dan nog even lekker van uw uitzicht wilt genieten, is het fijn als alles weer schoon is. Een uitkomst voor het schoonmaken van uw ruiten is de multi-star® raamwasser EW-M, dit is de ideale hulp voor het reinigen van ramen. De brede raamwasser met afneembare, uitwasbare mop, heeft een variabele instelling, kan onder een hoek van 110º gedraaid worden en heeft een werkbreedte van 35 cm. De raamwasser kan op alle multi-star® stelen geklikt worden. In combinatie met de Vario-steel ZM-V 3 of ZM-V 4 is de raamwasser ook te gebruiken op grote hoogtes. Wanneer u dan ook de raamwisser FW-M gebruikt, zal de klus zo geklaard zijn. Deze brede raamwisser met hoogwaardige gummistrip en geïntegreerde scharnier, heeft een variabele instelling, kan onder een hoek van 110º gedraaid worden en heeft een werkbreedte van 35 cm. De raamwisser kan eveneens op alle multi-star® stelen geklikt worden. In combinatie met de multi-star® Vario-steel ZM-V 3 of ZM-V 4 is de raamwisser ook bruikbaar op grote hoogtes. Een ideale combinatie!

Producten:

multi-star® raamwasser EW-M adviesverkoopprijs € 18,50

multi-star® raamwisser FW-M incl. ministeeltje adviesverkoopprijs € 15,95

multi-star® vario-steel adviesverkoopprijs v.a. € 35,95

Met een druk op de knop!
Alles moet alweer klaar gemaakt worden voor het najaar, niet alleen het gazon, maar ook de stuiken. Wanneer u veel snoeiwerk in het vooruitzicht heeft bent u blij, wanneer dit gemakkelijk gedaan kan worden. En dat kan! Met de nieuwe telescoop snoeischaar LI-ION POWER® RR-T 6000 wordt het een stuk minder intensief. Met een druk op de knop knipt deze snoeischaar takken, met een diameter tot 15 mm zonder probleem voor u door. Door de telescoopsteel kunt u tot 2,90 meter hoogte gemakkelijk de takken snoeien. Wanneer u niet op hoogte hoeft te werken, kunt u dit model ook als handsnoeischaar gebruiken. Wanneer u de LI-ION POWER® RR-T 6000 aanschaft ontvangt u er een oplader en verwisselbare LI-ION POWER® Pack 7 bij, met een laadtijd van 5 uur, waarmee de snoeischaar dan weer 600 maal kan knippen.

Product:

Telescoopsnoeischaar LI-ION POWER® RR-T 6000 adviesverkoopprijs € 159,00
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist