Thonet All Seasons-collectie

Perfect voor buiten

Dankzij de Thonet All Seasons-collectie kunt u nu ook buiten genieten van deze stalen buisklassiekers. De stoelen S 33 en S 34 van Mart Stam, bijzettafel B 9, loungefauteuil S 35 van Marcel Breuer en sledestoel S 533 van Ludwig Mies van der Rohe hebben allemaal een frisse kleur gekregen. Met een speciale techniek zijn ze bovendien geschikt gemaakt voor iedere weertype. Voor de frames en de bekleding is er keuze uit een groot aantal kleuren, waardoor deze iconen van de Bauhaustijd flexibel en individueel te combineren zijn. Bij regen of zonneschijn, op het terras, in de serre of de eetkamer – de nieuwe collectie van Thonet vormt een echte eyecatcher en dat het hele jaar door.

Naar buiten!
Thonet vindt dat meubels die binnen voor ontspannen zitmomenten zorgen dit ook buiten moeten kunnen doen. Thonet All Seasons biedt u deze mogelijkheid. U kunt uw favoriete stalen buisklassieker nu gewoon meenemen naar de tuin of het terras. Onze nieuwe modellen gaan bijzonder lang mee, omdat de tafelbladen gemaakt zijn van ruw beton of volkern-HPL-plaat en de innovatieve gekleurde ThonetProtect-coating op de frames en het netweefsel uv-bestendig is.

Kleur bekennen!
De modellen van de Thonet All Seasons-collectie zijn leverbaar in een groot aantal kleuren. Deze kleuren zijn niet toevallig gekozen: de frames zijn verkrijgbaar in zeven kleuren uit de Classics in Colour-kleurcollectie, die geïnspireerd is op de kleurenleer van het Bauhaus en de kleurencirkel van Johannes Itten. Voor het netweefsel is er keuze uit twaalf extra kleurnuances, waardoor een groot aantal combinaties mogelijk is. Wat dacht u van een tomaatrood frame met een mosgroene bekleding?

Verschillende buitenmeubels uit de collectie S 40/S 1040 worden opgenomen in de Thonet All Seasons-collectie. Tuintafel S 1040 is ook verkrijgbaar met een tafelblad van ruw beton of volkern-HPL-plaat, in combinatie met de gekleurde frames. Behalve deze meubels omvat de nieuwe serie ook de klassieke sledestoelen S 33 en S 34 (Mart Stam) en S 533 (Ludwig Mies van der Rohe), de bijzettafels B 9 (Marcel Breuer) en B 97 (Thonet Design Team) en loungefauteuil S 35(Marcel Breuer). Verder bestaat onze collectie uit kussens in bijpassende kleuren.

Voor uw persoonlijke outdoormeubel heeft Thonermeerdere materialen geselecteerd. U kunt bij de zitting en rugleuning van stevig netweefsel kiezen uit 12 verschillende kleuren. De armleggers in de drie varianten Iroko, elastomeer en netweefsel maken het beeld van de stoel helemaal af. Het frame krijgt ook een kleurtje dankzij de ThonetProtect®-beschermlaag die verkrijgbaar is in de zeven stalen buiskleuren van onze Classics in Colour-serie. Deze speciale coating beschermt het frame tegen weersinvloeden en maakt het zo bijzonder robuust en duurzaam.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist