Steigerbuizen meubelen

van Robuuzt

Voor wie het Loungen in de tuin nu eens echt helemaal anders wil, zijn er steigerbuizen meubelen van robuuzt.nl. Geen zware houten bakken of dat wicker spul maar luchtig, verfrissend Dutch design met comfortabele kussens.


Uitstraling en zitcomfort met een visie op duurzaamheid daar gaat het om bij ontwerper Pieter van Velzen. Deze loungebanken en fauteuils met industriële look zitten zo goed dat mensen ze ook vaak in huis plaatsen. Dat is ook niet zo vreemd want kwalitatief zijn ze veel beter dan menig huiskamer bank.

Het onderstel is 100% weersbestendig. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van speciaal waterdoorlatend schuim. De kussens kunnen dan altijd buiten blijven liggen. De buitenstoffen zijn waterafstotend, ademend, vuilwerend en tevens wasbaar.

Toegegeven echt slim bezig zijn we niet, want elk onderdeel is duurzaam en altijd vervangbaar. En zou je je bank ooit eens zat zijn, dan gooi je haar niet weg. Nee nee je koestert haar om de heel veel mogelijkheden die zij je nog te bieden heeft. Het is even verder kijken en je haast onverwoestbare bank wordt een mooie tafel of kast in de schuur de mogelijkheden zijn onbeperkt. De prijs is heel betaalbaar dat komt omdat u koop bij een zelfproducerende ontwerper.

Met grote liefde worden in het atelier te Akkrum alle meubels met de hand gemaakt. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist