steigerbuizen loungebank robuuzt.nl

Lazy Stuff

Moderne architectuur en het strakke karakter van deze tijdloze industriële design bank geven elkaar een uitstekende aanvulling.Kleurrijke eyecatcher die als losse bank of multifunctionele hoekbank direct wordt geleverd uit het atelier. Deze bank is heel interessant door zijn vele mogelijkheden in kleur en uitvoering. Zo maak je van twee banken en een hocker meer dan tien variaties als een hoekbank of lounge-eiland. Bestel de Lazy Stuff groter of kleiner en pas hem aan naar je wensen. Kies je voor een hele comfortabele bank of wil je de kussens altijd buiten laten liggen.

Banken van robuuzt hebben een blijvende waarde door hoogwaardige materialen die gemaakt zijn voor hergebruik. Het zijn doordachte meubels met een visie op duurzaamheid zo is alles altijd makkelijk te vervangen.
Er zijn speciaal zware kwaliteit regenhoezen verkrijgbaar voor de Lazy Stuff.


Pieter van Velzen is een zelf producerende ontwerper. Je kan de modellen ontdekken in de showroom naast het atelier in Akkrum, Friesland.

www.robuuzt.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist