Sitting outdoor Slack

Uniek loungemeubel voor op het water

Alle luilakken in Nederland opgelet! Want Sittingoutdoor(SO!), het nieuwste merk op het gebied van outdoor furniture, lanceert de SLACK Amphibious Lounger. De SLACK is een stoere drijvende stoel voor op het water. Maar ook op het vasteland is het een fantastisch loungemeubel, zoals in de tuin, op het terras of op het strand.

De binnenkant van de SLACK bestaat uit piepschuimbolletjes met daarom heen een waterabsorberende stof. De luxueuze stoffen buitenkant is daarom erg comfortabele waardoor je geen ‘plak effect' krijgt. De SLACK is gemakkelijk schoon te maken door het simpelweg af te spoelen. Door de ergonomische vorm behoudt het product zijn stabiliteit en stevigheid op het water. De SLACK kan maximaal twee personen dragen, dus een ideale loveseat tijdens een relaxte middag in het zwembad of op de boot. Tip: leg de boot voor anker en knoop de SLACK vast aan de boot, zo kun je dobberend genieten!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist