One to sit

Buitenmeubelen van Nederlandse bodem


Een nieuwe serieuze speler in de tuinmeubelbranche is het jonge Nederlandse bedrijf “One to Sit”. Zij maken buitenmeubelen met nieuwe materialen. Meubelen die mooi en comfortabel zijn, een luxe en relaxte sfeer uitstralen en uitnodigen te genieten van het buitenleven. One to Sit creëert een logische overgang van het binnenleven naar het leven in de serre, in de tuin, op het terras en bij het zwembad.
 


Als noviteit introduceert One to Sit de collectie Original. Deze collectie valt op door haar basismateriaal en bestaat uit de volgende producten: stoel, bank, hocker, pouf, salontafel, eettafel en ligbed. De meubels zijn perfect te gebruiken als solo stukken maar in combinatie met elkaar ontstaat een bijzonder fraai geheel. Het basismateriaal bestaat uit composiet, glasvezelversterkt polyester. Alle producten worden vervaardigd in mallen. Leverbaar in iedere gewenste RAL kleur. Tevens is er een variant leverbaar waarbij het product een geroest uiterlijk heeft. De loungemeubelen kunnen worden gecombineerd met teakhouten of RVS elementen.
 
Stoel: De armleuningen en pootjes zijn voorzien van teakhout of RVS. B x D x H 70 x 93 x 77. 
Bank: Dezelfde vormgeving als de stoel en met een lengte van 165 cm is hij een royale tweezitter. 
Hocker: In combinatie met de stoel ontstaat er een relaxfauteuil die het buitenleven nog aantrekkelijker maakt. L x B x H 93 x 65 x 31. 
Pouf: Klein van formaat en gemakkelijk te gebruiken als bijzettafel, voetenbankje of krukje. L x B x H 40 x 40 x 31. 
Salontafel: Een perfecte match met de stoel, de beide uiteinden zijn een exacte kopie van de voorzijde van de stoel. De gebogen vormgeving zorgt voor een spannend contrast. L x B x H 165 x
70 x 31. Ook leverbaar als vierkante variant 70 x 70 cm. 
Eettafel: Qua vormgeving identiek aan de salontafel, maar dan op eettafel hoogte en de lengte kan variëren van 230 tot maar liefst 500 cm. Breedte 110 cm. Bij de eettafel: zijn bankjes leverbaar in dezelfde vormgeving als de pouf van 120, 160 of 200 cm. 
Ligbed: Ook het ligbed past helemaal in de collectie Original. Voorzien van een (verstelbaar) kussen is het aangenaam relaxen aan de rand van het zwembad. L x B x H 210 x 90 x 35.
 


Het onderhoud is minimaal, normaal schoonmaken en tweemaal per jaar behandelen met een autowas, waardoor het vuil geen kans krijgt om te hechten.
 
Voor meer comfort zijn er diverse stofferingen van de stoffen van Sunbrella in diverse kleuren en kwaliteiten. Uitermate geschikt voor het luxe buitenleven.
 
One to Sit kan inspelen op individuele wensen, zo behoort bijvoorbeeld het aanbrengen van een logo of naamschild tot de mogelijkheden. 
 

Kijk voor meer informatie op: www.onetosit.nl 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist