JYSK tuinmeubelen

Nederland is toe aan de lente

Na alle sneeuw, regen en hagel van de afgelopen periode, verdient Nederland de zon. En wat is er nu fijner dan in de tuin te kunnen genieten van het heerlijke lenteweer. Het is tijd om de tuinmeubels naar buiten te halen. Dat kan soms een hele klus zijn door het gewicht van de tuinmeubels. Daarom komt JYSK dit seizoen met de nieuwe Fiberstone tuinsets, licht van gewicht, weerbestendig én onderhoudsvrij.Fiberstone is hét antwoord op zwaar tuinmeubilair. De tuinsets, gemaakt van een combinatie van graniet en polyester, zijn makkelijk hanteerbaar. Het materiaal ziet eruit als graniet, maar weegt veel minder en is dus gemakkelijk te verplaatsen. Daarbij komt het grote voordeel dat de tafels en stoelen volledig onderhoudsvrij én weerbestendig zijn. Ze kunnen zelfs het hele jaar buiten blijven staan.

Naast de nieuwe Fiberstone tuinsets, biedt JYSK ook tuinmeubels van FSC hardhout/durawood, teakhout, kunststof, aluminium, staal en artwood. De tuinmeubels zijn van goede kwaliteit en voordelig geprijsd. Om de keuze van nieuw tuinmeubilair makkelijker te maken voor de consument, heeft JYSK een handige materialen keuzehulp* ontwikkeld met de voor- en nadelen van de verschillende materialen.

FSC- gecertificeerde tuinmeubels - Durawood
Wie kiest voor hardhouten meubels van JYSK is er zeker van dat de productie op duurzame wijze is verricht. Er is rekening gehouden met het milieu, de leefomstandigheden en de handel van het gebied waar het hout vandaan komt. JYSK is één van de grootste woonwarenhuizen waar FSC- gecertificeerde tuinmeubels worden aangeboden.

Bij JYSK zijn ook parasols, campingtafels en stoelen, ligstoelen, kussen opbergboxen en meer te vinden in de nieuwe collectie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist