Het concept van 4 seizoenen tuinmeubelen

Shop in Shops

Met de shop in shops in Nieuwerkerk aan den IJssel (Zwamon) en Amstelveen (Blokhutwereld) en de Mega store in Enschede hebben zij iets nieuws op het gebied van shoppen voor tuinmeubelen neergezet.

Hierdoor kunnen klanten een kwalitatief goede set voor betaalbare prijs verwachten. Wilt u 4 seizoenen tuinmeubelen dichterbij huis bekijken en proberen. De shop in shops zijn geheel operationeel tevens merken zij dat de interesse nu begint te komen bij de klanten.
Onze collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde tuinmeubelen met een perfecte combinatie van prijs, design en comfort! De winkels dienen als verlengstuk van onze site, u kunt hier de meubels proberen en bekijken.De producten zijn voorzien van duidelijke labels en ook op onze site staat een uitgebreide uitleg over tuinmeubelen en combinatie mogelijkheden.

Mocht iets voor u niet helemaal duidelijk zijn dan kunt u doormiddel van live chat op onze site direct met een medewerker in contact komen, wij staan u graag te woord. Uiteraard kunt u ook een mail sturen of ons opbellen.

Maak kans op een loungeset
In samenwerking met 4 seizoenen tuinmeubelen mogen wij één van de loungesets uit de collectie weggeven d.m.v. een winactie. Meer informatie over deze winactie kunt u hier vinden. 

Kijk voor meer informatie op www.4seizoenentuinmeubelen.nl .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist