Gloster buitenmeubelen

CLOUD: lazy lounging

Gloster, de top in buitenmeubilair, komt in de lente van 2010 met een nieuwe collectie naar Nederland. Ongeëvenaard, onweerstaanbaar design dat zich kenmerkt door toonaangevende innovatie en perfectie. Gloster's uiteenlopende lijnen bestaan uit luxe stoelen, banken, tafels, loungers en accessoires. Met de nieuwe CLOUD serie als climax... schitterende lounge-elementen, tafels en ottomans van de bekende ontwerper Mark Gabbertas.Altijd het ontspannen loungegevoel
Revolutionair: de bekleding van CLOUD is all weatherproof & waterproof. Het materiaal Twitchell leisuretex® is een combinatie van sterk vinyl plus de soft touch van acryl. Hierdoor blijft CLOUD altijd stralend en zacht. De bekleding is bestand tegen een stootje. Het binnenwerk van de zittingen en leuningen blijft droog en schoon. En dat onder alle weersomstandigheden, als er een paar druilerige zomerdagen aanbreken of als er een onverwachte wolkbreuk plaatsvindt. Met CLOUD behoort het steeds verplaatsen en weer opstellen van je loungeset tot het verleden.

Een puur persoonlijk statement
Het CLOUD systeem heeft als ‘zit' een loungediepte van 75 of 100 cm naar keuze. De range is opgebouwd uit maar liefst 28 verschillende soorten (!) loungecomponenten. Elk met een specifieke functie. Het ingenieuze en flexibele frame schakelt deze elementen onzichtbaar aaneen. Zo kan er eindeloos gecombineerd worden en is elke opstelling echt een ‘Perfect fit'. Voor een ingetogen hoek bij het zwembad tot een supercarré op het hoofdterras.

Water en zeep
De stoffering van de CLOUD is er in wit, zwart en taupe. Het is uiterst comfortabel en, ook niet onbelangrijk voor buitenmeubilair: kleurvast en UV-resistent. Erg handig is het feit dat de bekleding gewoon met water, zeep en een zachte borstel gereinigd kan worden en dat de hoezen afneembaar zijn. De rugdelen en armleuningen hebben onzichtbare, geïntegreerde EP-RVS binnenprofielen die duurzaamheid garanderen en bijzonder corrosiebestendig zijn, zodat zelfs aan de kust nauwelijks onderhoud nodig is. Bijpassende, losse kussens van Enzo degli Anguioni maken het lazy loungegevoel compleet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist