Gelfort

Modern houten tuinmeubilair

Gelfort siert komend seizoen menige tuin met de collecties Poa en Sultanic. Poa is een bijzondere en vooruitstrevende collectie tuinmeubilair van FSC-hardhout. Kenmerkend voor deze nieuwe collectie is de strakke en moderne belijning. Sultanic is een inventief modulair systeem voor oneindige mogelijk­heden, eveneens van FSC-hardhout.

 

Gelfort is een van de grootste Nederlandse producenten van hardhouten tuin- en parkmeubilair. Tuinmeubilair van Gelfort is gemaakt van 100% Zuid-Amerikaans FSC-gecertificeerd hardhout uit verantwoord beheerde bossen, zodat duurzaamheid van de producten en het milieu gewaarborgd is.

Poa
De collectie tuinmeubilair Poa is een lust voor het oog in de tuin. De mooie, ranke elementen integreren mooi in iedere tuin, zonder te overheersen. Het eenvoudige lijnenspel maakt Poa strak en modern, de dikke kwaliteitskussens zorgen voor een speels accent en voor het nodige comfort.

De Poa-collectie bestaat uit een hoge stoel met of zonder armleuningen, een kruk, een luie verstelbare stoel met een voetenbank en een grote stevige tafel met dito bank. De Poa-stoelen en -krukken zijn verrassend licht en daardoor makkelijk aan tafel aan te schuiven en te verplaatsen. Bijbehorende kussens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Sultanic
Heel inventief is de tuimeubelcollectie Sultanic van Gelfort. Sultanic is een meubelsysteem met losse onderdelen als blokken, stokken en kussens die samen een groot scala aan meubilair mogelijk maken.

De blokken met een afmeting van 80 x 80 x 20 cm vormen de basis van ieder element. Door te spelen met de blokken en de stokken creëert men eenvoudig een zetel, bank,zithoek, loungebank, ligbed en zo meer. Door gebruik van stokken in verschillende hoogtes kan bovendien eenvoudig en mooi een schaduwdoek boven het zitelement gerealiseerd worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist