Gelfort tuinmeubelen

Panama

Nieuw in de collectie van de Nederlandse tuinmeubelfabrikant Gelfort is de sportieve loungecollectie Panama. Golfclub The Dutch in Lingewaal had de primeur en nam de meubelen bij hun opening op 14 mei jl. in gebruik. Gelfort bij The Dutch: een logische combinatie, omdat beide bedrijven staan voor exclusiviteit, kwaliteit en service.Panama is een complete serie loungemeubelen, óók geschikt voor buiten. De banken zijn namelijk gestoffeerd met Sunbrella stoffen: kleurvast én weerbestendig, want behandeld met een waterafstotende en vlekwerende coating die UV-bestendig is, rot- en schimmelvrij én wasbaar. De gestoffeerde kussens ogen uitnodigend en bieden een ongekend hoog zitcomfort. Precies de kwaliteit die The Dutch zocht; een 18 holes Golf Course op internationaal niveau die ernaar streeft om een van de meest toonaangevende golfbanen van Europa te worden. Met Gelfort zit dat in elk geval wel goed!

Maatwerk
Gelfort biedt ook maatwerk. Indien gewenst vertaalt de eigen designafdeling individuele wensen en eisen van opdrachtgevers in op maat gemaakte oplossingen. Hierbij stelt Gelfort zich op als flexibele, oplossingsgerichte partner die streeft naar topkwaliteit en een hoog afwerkingsniveau. Solide én stijlvol, degelijk en duurzaam zijn de tuinmeubelen van Gelfort gemaakt om een tuinleven lang mee te gaan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist