Foppapedretti buitenmeubelen

The secret garden


De éérste collectie exclusieve buitenmeubelen van het Italiaanse Foppapedretti Atelier in Nederland is Il Giardino Segreto, ‘The Secret Garden’. Paradijselijk, innovatief en duurzaam in de meest futuristische, strakke vormgeving.  

 

 

Avant-garde designtafels, ligbedden, stoelen en accessoires met als materiaalhoogtepunt in de collectie… het schitterende superkunststof Eva: niet eerder toegepast voor outdoor meubelen… zacht, oogstrelend, flexibel en onverwoestbaar.   Colonial De stapelstoel Colonial van Foppapedretti Atelier is stapelbaar, uitgevoerd in roestvrij staal in combinatie met spierwitte Eva zitting, rug- en armleuning. Of met gelakte  essenhouten vlakken. Het roestvrij staal is van de allerhoogste kwaliteit, zodat de meubelen probleemloos buiten kunnen staan en zelfs bestand zijn tegen de zeelucht.


Kijk voor meer informatie op: www.foppapedrettiatellier.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist