Dickson tuinmeubelen

Sunbrella® Straps

Het is een opvallende trend: vlechtwerk met singels op designstoelen, -banken en andere zitmeubelen. In samenwerking met zijn stijlteam, lanceert Dickson de eerste reeks singels voor outdoorvlechtwerk: Sunbrella® Straps. Het gamma bestaat uit twee weefseleffecten met verschillende kleuren waardoor er diverse kleurcombinaties gemaakt kunnen worden.

Een op maat gemaakt product is het mooist.
Met de introductie van deze lijn krijgen producenten de mogelijkheid om producten op maat te personaliseren. Op basis van twee weefselversies (doek en natté) kunnen ze hun eigen vlechtwerk samenstellen uit een mooi kleurengamma. Een belangrijke reden om voor straps te kiezen, is dat de versterkte singels goede tegendruk en comfort bieden op zittingen en rugleuningen.

Optimale weerstand tegen uv-stralen
Straps is gemaakt van uit in de massa geverfd acryl. Dat betekent: uitzonderlijke weerstand tegen uv-stralen. De kleur van de stof vervaagt hierdoor niet en ook andere weersomstandigheden zijn niet van invloed op het materiaal. Omdat andere stoffen uit de Sunbrella Outdoor collectie van dezelfde soort acryl gemaakt zijn, zijn de singels perfect te combineren met andere Sunbrella producten.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist