Captain Jack

Nieuwe outdoor lounge sensation

Captain Jack van Pure Seats maakt voor het eerst zijn entree in de outdoorbranche. Captain Jack combineert zitcomfort met flexibiliteit en een moderne vormgeving.Het kubusvormige zitelement heeft rondom lussen en een koord of band. Met het koord of band kan de zithoogte en het zitcomfort ingesteld worden. Klittenbandlussen maken het mogelijk om in een handomdraai het rugkussen naar eigen keuze in te stellen en hierdoor je eigen lounge ervaring te creëren.

Dankzij het klittenbandsysteem kunnen meerdere Captain Jacks aan elkaar verbonden worden. Captain Jack beschikt ook over een multifunctionele hocker, die als poef, voetenbank en tafel kan dienen. Bij het gebruik als tafel zorgen gaten ervoor dat bijvoorbeeld glazen en flessen lekker koel blijven. Een verrassende en praktische oplossing. 

Weer- en waterbestendig
Captain Jack is verkrijgbaar in een indoor- en outdoor-variant. De outdoor-variant is dankzij een speciale behandeling weer- en waterbestendig. Daarnaast zijn alle stiknaden speciaal behandeld. Captain Jack is schimmel- en bacterievrij, luchtdoorlatend en inderdaad waterbestendig. Men kan een loungeset dus gewoon buiten laten staan, zelfs in de regen.

Duurzaam handwerk
Elke Captain Jack bestaat uit duurzame, recyclebare materialen en wordt bijna helemaal met de hand gemaakt. U kunt deze flexibele loungeset via de webshop van Captain Jack en binnenkort via dealers bestellen in bijna elke gewenste kleur en samenstelling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist