Captain Jack

Lounge sensation

Vanaf begin september is er een nieuwe, verrassende lounge set beschikbaar voor consumenten. Deze lounge set draagt de naam Captain Jack© en is geschikt om zowel binnen als buiten comfortabel te zitten. Een belangrijke en unieke eigenschap van Captain Jack© is de weer- en waterbestendigheid. De outdoor variant van deze lounge set kan gewoon buiten blijven staan.Captain Jack© combineert zitcomfort met flexibiliteit en een moderne vormgeving. Het kubusvormige zitelement heeft rondom lussen en een koord of band. Met het koord of de band kan de zithoogte en het zitcomfort ingesteld worden. De klittenbandlussen maken het mogelijk om in een handomdraai het rugkussen naar eigen keuze in te stellen. Zo creëert men een eigen lounge ervaring op maat. Dankzij het klittenbandsysteem kunnen meerdere Captain Jacks© aan elkaar verbonden worden. Captain Jack© beschikt ook over een multifunctionele hocker, die als poef, voetenbank en tafel kan dienen. Bij het gebruik als tafel, zorgen gaten aan de bovenkant ervoor dat bijvoorbeeld glazen en flessen lekker koel blijven. Een verrassende en praktische oplossing.

Weer- en waterbestendig
Captain Jack© is verkrijgbaar in een indoor en outdoor variant. De Captain Jack© outdoor is dankzij een speciale behandeling waterbestendig. Daarnaast zijn alle stiknaden zorgvuldig behandeld. Rene Hazenberg, commercieel manager van Captain Jack©: "Een Captain Jack© outdoor is schimmel- en bacterievrij, luchtdoorlatend en inderdaad waterbestendig. Daarnaast is de Captain Jack© outdoor voorzien van een uniek ventilatiesysteem. Deze combinatie zorgt ervoor dat men de loungeset dus gewoon buiten kan laten staan, zelfs in de regen."

Duurzaam handwerk
Elke Captain Jack© bestaat uit duurzame, recyclebare materialen en wordt bijna helemaal met de hand gemaakt. Consumenten kunnen deze flexibele loungeset via de webshop van Captain Jack© bestellen in bijna elke gewenste kleur en samenstelling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist