Captain Jack loungemeubelen

Op terras Beachclub O

Het exclusieve strandpaviljoen Beachclub O in Noordwijk heeft haar terras voorzien van veertig Captain Jack® loungemeubels. De Captain Jack® combineert de luxe van een fauteuil met het comfort van een zitkussen. Het opvallende design van de loungemeubelen gaf voor Beachclub O de doorslag.

Relaxen langs de kust en tegelijk culinair genieten. Dat is het bijzondere recept van Beachclub O in Noordwijk. Het strandpaviljoen - dat permanent geopend is - koos voor een passende inrichting van het terras. Veertig Captain Jack® loungemeubels bieden plaats aan evenveel gasten.

Waterdicht designmeubel
De Captain Jack® bestaat uit een zitkussen en een rugkussen. Het loungemeubel vormt zich naar het lichaam, waardoor iedereen snel een prettige, ontspannen zithouding vindt. De Captain Jack® valt op door zijn stoere, no-nonsense uitstraling, die past in trendy omgevingen. De loungemeubels zijn uitstekend geschikt voor outdoortoepassingen. Dankzij een speciale behandeling van het hoogwaardige materiaal, waterdicht afgewerkte naden en een speciaal ventilatiesysteem is de Captain Jack® bestand tegen weersinvloeden. Ook langs de Noordzeekust bij Noordwijk.

Zitcomfort
Captain Jack® belooft ‘The ultimate outdoor lounge sensation'. Het merk springt in het oog door een trendy design te combineren met topcomfort. Dat gaf mede de doorslag voor Beachclub O, dat met Captain Jack® zitmeubels op het terras heeft met een originele uitstraling, zonder concessies te doen aan luxe. De keuze van Beachclub O viel op de uitvoering ‘chocolate', met een chocoladekleurig zitkussen en een rolkussen met een chocolade/crème streepdessin. Gasten van het strandpaviljoen kunnen met een koord eenvoudig de hoogte en stevigheid van het zitkussen bepalen. Het rolkussen is voorzien van klittenband en kan daardoor als rugleuning en als armlegger worden gebruikt. De gasten van Beachclub O zijn enthousiast over de trendy Captain Jack®.

Veelzijdige toepassing
Bij de inrichting van het terras van Beachclub O werkte Captain Jack® samen met Postmus Sierbestrating uit Katwijk. Het Katwijkse bedrijf is dealer van Captain Jack® en past de designmeubels toe bij projecten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Kijk voor meer informatie op www.captain-jack.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist