Captain Jack Buitenmeubelen

Enthousiast onthaald op Spoga

Captain Jack© mocht zich als nieuwkomer op de toonaangevende vakbeurs Spoga verheugen in een warm onthaal. De innovatieve loungeset van The Jack Company kon rekenen op veel belangstelling van de internationale outdoorbranche.

Veel bezoekers van de vakbeurs wisten de weg naar de stand van Captain Jack© te vinden. Rene Hazenberg, commercieel manager van Captain Jack© vertelt: "Wij kijken terug op een succesvolle beurs. De bezoekers reageerden enthousiast op deze comfortabele en flexibele loungeset. Ook over de moderne vormgeving en de combinatiemogelijkheden was men zeer te spreken. Een veel gehoorde opmerking op de internationale beurs was: die Hollanders krijgen het weer voor elkaar. Ze maken een verbazend uniek, ludiek en vooral eigenzinnig meubel."

Waterballet
Een unieke eigenschap van de Captain Jack© outdoor is de weer- en waterbestendigheid. Captain Jack© slaagde er op Spoga in om dit op een ludieke manier duidelijk te maken. De prachtige loungeset kreeg een douche. Rene Hazenberg: "Het uniek van deze comfortabele loungeset is dat hij weer- en waterbestendig is. Op Spoga wilden we de bezoekers dit element op een ludieke manier laten ontdekken en ervaren. Daarom stond de Captain Jack© outdoor op de beursvloer onder een heuse tuindouche."
De Captain Jack© outdoor is dankzij een speciale behandeling schimmel- en bacterievrij, luchtdoorlatend en waterbestendig.

The Jack Company
Captain Jack© is onderdeel van The Jack Company. Op Spoga 2009 presenteerde deze organisatie nog twee andere innovatieve producten. De Jack Stone© en Air Jack© bevinden zich op dit moment nog in de ontwikkelingsfase. Rene Hazenberg: "Spoga was ook voor deze nieuwe innovaties heel succesvol. We wilden graag alvast wat reacties vanuit de markt peilen, zodat we daar bij de verdere ontwikkeling ons voordeel mee kunnen doen. Dat is zeker gelukt, we hebben zeer waardevolle reacties gekregen."

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist