Borek tuinmeubelen

Collins by ERIC KUSTER

Na zijn succesvolle premiumcollectie ‘Metropolitan Lounge' voor Borek, prolongeert interieur designer Eric Kuster in 2011 voor Borek. Met de collecties COLLINS en MERIDIAN bewijst hij zijn unieke stijl moeiteloos te kunnen doorvertalen naar nieuwe eigentijdse concepten. Ook zijn kleurkeuze voor 2011 is even helder als krachtig: zwart. De in Sun Loom uitgevoerde en fraai belijnde COLLINS stoelen zijn in 3 hoogtes uitgevoerd: lounge, low back dining en high dining. De MERIDIAN collectie biedt naast 2 modellen dining & lounge fauteuils een compleet aanbod in bijbehorende tafels. De robuuste zwarte tafels stralen stabiliteit en kracht uit. De ronde of rechte bovenbladen zijn uitgevoerd in zwart geëtst glas of compact.

HERKENBAAR
Als geen ander slaagt Eric Kuster er in om een gevoel van ongekende luxe in zijn ontwerpen te stoppen. Zonder door te slaan naar romantisch of retro, creëert hij een unieke en volstrekt herkenbare eigen stijl. Zo zijn de drie modellen COLLINS stoelen elk geschikt voor een ontspannen moment op terras, patio of lounge: om te relaxen, te eten of te borrelen. Ook de ruime collectie tafels uit de collectie MERIDIAN komt tegemoet aan verschillende gebruiksmomenten op een dag. Nieuw is ook de ranke smalle uitvoering van de tafels van 70 cm in plaats van 90 / 100 cm breed. Door voor verschillende materialen in één kleur te kiezen, ontstaat een spannende wisselwerking van mat en hoogglans afwerking. Bij alle keuzeafwegingen van Eric Kuster staan duurzaamheid en comfort bovenaan.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist