Borek Parasols

Evian, Lucerne en Stresa

Borek Parasols introduceert voor aankomend zomerseizoen een aantal opmerkelijke trends en noviteiten. Zo is het frame van model Evian uitgevoerd in duurzaam FSC eucalyptushout met een grijze finish en springt bij aluminium parasol Lucerne de nieuwe en opvallend vlakke look in het oog. Er is niet alleen op design en kleurcombinatie gelet, maar ook op comfort en gebruiksgemak. Borek Parasols staan garant voor jarenlang een aangename schaduw en zijn verkrijgbaar bij een exclusief dealernetwerk door heel Europa.

Zwart-Wit
Met de nieuwe collectie 2011 bevestigt Borek wederom haar koplopersrol in de ontwikkeling van parasols. Kwaliteit, duurzaamheid en design staan daarbij voorop. Parasol Lucerne krijgt met de nieuwe vlakke finish een uitgesproken design look. Het aluminium model is in zilverkleur te combineren met kleurvast Spuncrylic-doek in wit, taupe, grijs en zwart. In de nieuwe uitvoering met zowel het onderstel als het doek helemaal in wit of zwart, is de parasol een ware eyecatcher. Vrijhangend model Stresa is in dezelfde vlakke uitvoering en kleuren verkrijgbaar. Met een diameter van 3.5 meter of vierkant 3 x 3 meter biedt de parasol een zee aan schaduw op elke gewenste plek.

FSC Eucalyptus
Waar houten parasolstokken vrijwel altijd ongewenst opvallend en roodbruin van kleur zijn, gebruikt Borek hiervoor een nieuwe houtsoort: Eucalyptus. Dit uit Australië afkomstige hout heeft een lichtgrijze finish die mooi combineert met het Olefin-doek dat in wit, ecru, grijs of zwart kan worden uitgevoerd. De parasolstok kleurt bovendien veel beter bij de eigentijdse kleuren waarin de meeste buitenmeubels zijn uitgevoerd. Borek gebruikt voor al haar producten uitsluitend milieuvriendelijke materialen. Ook is het nieuwe Eucalyptus een FSC houtsoort en afkomstig van zorgvuldig beheerde plantages.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist