Borek buitenmeubelen

Dining en lounging nieuwe stijl

Met de uitgebreide lounge collectie Bergamo, bewijst topontwerper Maarten Olden opnieuw zijn talent. Na een succesvolle introductie, is de serie Bergamo door Borek uitgebreid met verrassende specials zoals een lounge chair en een uitgebreid modulair systeem. Alle Bergamo items zijn onmiskenbaar rond van vorm, waardoor de meubels rust uitstralen. De materiaalkeuze is gebaseerd op een Sun Loom draad, die zachter en dus comfortabel aanvoelt. De uiteenlopende varianten maken praktisch elke combinatie en opstelling mogelijk. De ontwerper bewaakt echter voortdurend de vloeiende belijning en design uitstraling, zoals van een ontwerper van zijn kaliber verwacht mag worden.

DINING
Voor architectonisch vormgever Maarten Olden is het ontwerpen van buitenmeubilair een regelrechte uitdaging. Zijn kijk op de wereld vertaalt zich in krachtige concepten waarbij functionaliteit nooit uit het oog wordt verloren. De stapelbare dining serie YORK is daar een goed voorbeeld van. Een fraaie combinatie van duurzaam aluminium met onderhoudsvriendelijke Batyline bekleding, in een eigentijds design en groot kleurenspectrum. Olden geeft daarmee nieuwe betekenis aan lekker lang buiten tafelen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist