Borek buitenmeubelen

METROPOLITAN LUXURY VOOR BUITEN

De nieuwe premiumcollectie 'Metropolitan Lounge' van Borek by Eric Kuster is het resultaat van een range indrukwekkende buitenmeubelen. Ingetogen kleurgebruik, royale afmetingen en het gebruik van luxe materialen. De meubels hebben namen als Collins, Alton en South Beach die verwijzen naar bekende boulevards en weelderige stranden van Miami. De lifestyle goeroe werd geïnspireerd door dit city en beach life en zijn kenmerkende stijl combineert glamour met luxe. Met Metropolitan Lounge geeft Kuster zijn onmiskenbare signatuur af aan Borek en toont op meesterlijke wijze zijn gevoel voor glitter en glamour.

Design pionier
Eric Kuster oogst niet alleen succes in Nederland, ook in Azië, het Midden-Oosten en Rusland is hij uitgegroeid tot een felbegeerde ontwerper, design pionier en trendsetter. De lijnen van zijn ontwerpen zijn strak, maar met een licht romantische vertaling en het resultaat is zowel dynamisch als klassiek. Dat geeft een luxe uitstraling, maar met een knipoog naar glamourchic. De groot formaat Wing en Dining Chairs en Chaisses Longues uit de Metropolitan Lounge collectie doen sterk denken aan vorstelijke tronen. Volle, zachte kussens in neutrale tinten maken het geheel compleet. Verrassend is ook de nieuwe lijn robuuste teakhouten tafels. De collectie wordt naast teak, gedragen door Sun Loom, maar met een volledig eigen verfijnde uitstraling.

Groots comfort
Borek speelt met de nieuwe collectie Metropolitan Lounge in op de groeiende vraag naar exclusieve meubelen voor op terras, patio of lounge ruimte. Groots comfort staat daarbij centraal en dat is goed te zien in deze royale collectie. Alle nieuwe modellen zijn gemaakt van duurzaam teakhout of met de nieuw ontwikkelde Sun Loom draad. De statige, hoekige vormen afgewisseld met zachte ronde lijnen, geven de collectie een vorstelijke of juiste strakke design look.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist