4 seizoenen tuinmeubelen

All weather Loungesets

De All weather collectie, de ‘Cuba’ en de ‘Freeport’ is voorzien van een aluminium frame met hoogwaardig texfiber en textileen bekleding.

De loungesets zijn door de speciale outdoor stof weersbestendig en daarom na een flinke regenbui alweer snel te gebruiken. De sets kunnen gedurende het hele jaar buiten blijven staan. De dikke kussens zorgen voor een comfortabele zit, zijn waterafstotend en van hoge kwaliteit.

Naast dat deze loungekussens een hoge kwaliteit hebben, zijn ze ook uv- bestendig.  Dit betekend dat de loungesets kleurbestendig zijn, ook na lange blootstelling aan de zon.

De Freeport is uitgerust met een uniek 3-delig uitklapbare lounge diningtafel, waarvan je 3 delen naar je toe kan klappen om er ook eenvoudig een hapje aan te eten. De Cuba is een echte robuuste lounge bank met 20cm armleggers en een robuust uiterlijk! Heerlijk om op het terras te genieten van de zon.

De Jamaica maakt de all weather collectie compleet, deze diningstoel heeft een kuip vormige zitting en is bekleed met grijs antraciet texfiber, voorzien van een wit aluminium onderstel. Een bijpassende tafel met spraystone blad behoort ook tot onze collectie en maakt u terras compleet.

Met dank aan Reamon Breukers van  4 seizoenen tuinmeubelen

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist