Wolfgarten

Ergonomisch gereedschap

De fervente tuinliefhebber kent het verschijnsel: je zou nog best uren willen doorwerken in de tuin, maar je handen doen pijn van het werken met schepjes, handkrabbers en onkruidstekers. Met het handgereedschap van WOLF-Garten Premium is dat euvel verleden tijd. Door de drie ergonomische zones in de handgreep is er altijd een optimale grip zodat de hand niet overmatig wordt belast. Alleen tijdgebrek kan de tuinliefhebber er nog van weerhouden in één keer door te werken. 

 

 

Het nieuwe WOLF-Garten Premium handgereedschap biedt het hoogst denkbare comfort bij werken in de tuin. De handgrepen van de zes verschillende gereedschappen bestaan namelijk uit drie zones die samen zorgen voor een optimale grip. De voorzijde heeft een opstaande rand die steun biedt aan de vingers en vooral aan de duim. Dit voorkomt dat deze naar voren kan doorschieten wanneer er wat steviger wordt gewerkt. Vooral bij het wat ruwere werk moet het gereedschap immers goed onder controle blijven. Vandaar dat WOLF-Garten dit ook wel de ‘controlezone’ noemt.

De middelste zone heeft een aangename, ietwat gebogen pasvorm die goed aansluit op de vorm van de hand. Daarnaast is deze ‘comfortzone’ gemaakt van zacht materiaal, zodat blaren voorkomen worden. Het achterste deel van de greep is uitgevoerd zonder drukpunten en heeft een relatief groot oppervlak. Daardoor is het mogelijk om deze te gebruiken om kracht te zetten door er met de vlakke hand tegenaan te duwen of te tikken, zonder dat dit een pijnlijk gevoel oplevert. De ‘krachtzone’ gaat dan ook blaren en kneuzingen tegen, die met minder ergonomisch gereedschap makkelijk kunnen ontstaan wanneer er kracht gezet moet worden.

Zes gereedschappen

hebben een consumentenadviesprijs van € 6,50, de overige gereedschappen van

€ 7,50.

Kijk voor meer informatie op: www.wolf-garten.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist