Wolfgarten zitmaaiers

EXPERT Scooter Pro 76 RD

De veelzijdige zitmaaiers maken het maaien van het gazon tot een waar genot. Toch zijn ze voor sommige gazons te groot of is er geen ruimte om ze op te bergen. Dan is de nieuwe compacte EXPERT Scooter Pro, die speciaal voor de Dealers is ontworpen, de perfecte oplossing. Hij neemt minder ruimte in beslag dan andere zitmaaiers en is met een krachtige 420 cc motor prima uitgevoerd. Door het stalen chassis is de Scooter Pro ook bij intensiever gebruik bijzonder stabiel. Karakteristiek voor EXPERT is, naast bele doordachte functionaliteiten en details, de heel bijzondere vormgeving.

Artikelnummer: 13A226ED650
Maaibreedte: 76 cm
Motor: MTD
Verandering: 420 cc
Opgenomen motorvermogen: 3000 T/pm, 8,2 kW
Chassis: Staal
Maaihoogte-instelling: 5 voudig, 38-95 mm
Turning radius: Een zeer kleine draaicirkel
Vangzak / Volume: Vangzak met kunststof-hardtop, 200 liter
Gewicht: 190 kg
Extra's: 200 liter grote vangzak die zittend vanaf de maaier geleegd kan worden.Vrije in- en uitstap voor veilig op- en afstappen.Anti-slip voetplateau voor extra veiligheid.Grote banden voor drukvermindering op het gazon.Kunststof ombouw reduceert het geluid van de motor.In hoogte verstelbaar stuur-kolom voor extra comfort.Transmatic-aangedreven met 6 versnellingen, schakelen tijdens het rijdenInclusief mulch-kit

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist