WOLF-Garten handschoenen

Comfortabel, beschermend en goede grip

Genietend van de wisselende seizoenen lekker bezig zijn in de tuin. Met ontblote handen de aarde woelen kan heerlijk zijn, maar insecten, doorns en glibberige machines blijken de vijand. Om het belangrijkste gereedschap van tuinman of -vrouw te beschermen, heeft WOLF-Garten een reeks uitgekiende handschoenen. Handig.

 

Elke tuinklus verdient zijn eigen aanpak. En dat begint al bij de handschoen. Puur maatwerk per karwei, voor de beste grip, draagcomfort en ultieme bescherming. Van balkon tot bodem en van machinewerkzaamheden tot snoeien. WOLF-Garten helpt een handje bij elke klus. Voor de meest voorkomende werkzaamheden is er nu de speciaal op het te klaren karwei afgestemde handschoen.

Balkonhandschoen
Lekker soepel en letterlijk met gevoel voor de fijne tast. Ze zijn slipvast en bieden hierdoor een goede grip. Met een aantrekkoortje zitten ze strak om de pols, om vuile handen en nagels te voorkomen. Ze zijn speciaal gemaakt voor het ompotten, planten, stekken en andere klusjes.

Borderhandschoen
Nog meer down to earth zijn de borderhandschoenen. Slijtvast en omsluitend als een second skin. Nooit meer vieze vingers met deze speciale borderhandschoenen, wel het gevoel alsof elke klus met zijden handschoentjes wordt aangepakt.

Machinehandschoen
Wie vervolgens van het fijne werk overstapt naar het bedienen van machines komt weer hele andere eisen tegen. Zo absorbeert de machinehandschoen trillingen van de machine waarmee gewerkt wordt. Dat werkt comfortabeler, zekerder en geeft minder vermoeidheid. Bovendien heeft de doordachte machinehandschoen van WOLF-Garten een slipvaste binnenzijde en dient daarmee de broodnodige veiligheid. De ademende bovenzijde optimaliseert het draagcomfort.

Snoeihandschoen
Snoeien wordt makkelijker en veiliger met de snoeihandschoen van WOLF-Garten. Deze laat geen doorn door en blijft nooit haken aan takken en doornen. Extra bescherming biedt de versterkte binnenzijde. Juist bij grover werk, zoals het verwijderen van snoeiafval, is dat een luxe die het werk een stuk aangenamer en veiliger maakt.

Universele handschoen
Ook met alle andere klussen die gedaan moeten worden in de tuin, is het raadzaam handschoenen te dragen. De universele handschoen is bijzonder robuust en dankzij de versterkte vingertoppen, extra stevige handpalm en knokkelbescherming geschikt voor elk voorkomend karwei. Door het ademende materiaal minder last van zweethanden.

Kinderhandschoen
Natuurlijk is er ook aan de allerkleinste tuinwerkers gedacht, voor kinderen heeft WOLF-Garten speciale kinderhandschoenen van fijngeweven katoen. Een aangenaam draagcomfort en een kindvriendelijk ontwerp. Zo werken ze met plezier mee!

Alle handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en na gebruik uitwasbaar op 30º, zodat u een volgende keer weer schone handen in schone handschoenen kunt steken!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist