Wiper grasmaaiers

Blitz

Nieuw is de Wiper Blitz. Een snelle maairobot met het uiterlijk van een minibolide. Ronde vormen, stevige bumper en een glimpje chroom. Stoer en sensibel tegelijk. Wiper heeft namelijk sensoren die aangeven waar gras stopt. Dus geen gezeur met draden of ander installatievoorwerk. Gewoon dat marvelous monster op de mat zetten en alles loopt vanzelf.

Pure prestatie dus en een makkelijke mat. Door de speciale gepatenteerde technologie hoeft Wiper niet te worden geprogrammeerd of zelfs maar te worden ingesteld. En als gezegd, ook afbakenings sensoren zijn verleden tijd.

De Wiper Blitz robots zijn standaard uitgerust met hoogwaardige sensoren. Hiermee detecteert de grasvreter zelf of hij zich op een ondergrond met gras bevindt of niet. Rijdt hij van het gras af dan zoekt Wiper gewoon naar een nieuw plekje met gras. Ook obstakels worden gemeden en voor hellingen tot 27% draait de handige hulp zijn hand niet om. De kleine robot ( 35 x 40 x 20 cm) houdt in zijn eentje een grasmat tot 400 m2 picco bello in orde. Klein maar krachtig dankzij de laatste technologieën op accu gebied. Een Lithium Ion batterij voorziet de Wiper Blitz continu van energie.

Wie de ‘maai-o-bot' oppakt hoeft niet te vrezen voor lijf en leden. Een speciale veiligheid zorgt ervoor dat wielen en mes direct gezamenlijk stilvallen als de romp wordt opgepakt. Wiper Blitz is niet alleen en komt uit een familie vol technologische hoogstandjes. Allen Wiper, maar blitz maakt toch wel echt de... ja, blitz.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist