slimme schoffelhark

onkruid snel en simpel weg

Vanaf april begint onkruid weer te groeien. Schoffelen is de meest natuurvriendelijke oplossing voor dit probleem. Er is goed tuinnieuws: de schoffel is opnieuw uitgevonden! Met de slimme schoffelhark wordt onkruid veel sneller en effectiever verwijderd. Schoffelen en harken in één beweging!

Effectiever
De schoffel wordt gebruikt om de wortels van onkruid door te snijden. Tegelijkertijd wordt daarbij de grond losgemaakt. Door regelmatig te schoffelen krijgt onkruid geen kans. De schoffelhark werkt effectiever dan de ‘gewone' schoffel. Want behalve het doorsnijden, harkt deze Hollandse uitvinding ook de onkruidresten met dezelfde beweging bij elkaar.

Licht klusje
Schoffelhark is licht in gewicht, goed uitgebalanceerd en heeft een lange essenhouten steel voor de juiste reikwijdte en comfortabele werkhouding. Het vlakke schoffelblad glijdt door de grond en snijdt onkruid onder de grond af. Door het slimme ontwerp kan er met een lichte trekbeweging geschoffeld worden. Het duwend schoffelen, dat veel meer krachtinspanning kost, behoort daarmee tot het verleden. Bovendien kun je dieper schoffelen dan met de ‘traditionele' schoffel. Dankzij de gebogen tanden wordt het losse onkruid automatisch naar je toe geharkt en is eenvoudig af te voeren.

Ambachtelijk
De Schoffelhark wordt in Nederland met de hand gemaakt. Het innovatieve stuk gereedschap heeft een werkbreedte van 20 centimeter. De steel is 1.70 meter lang en zorgt voor een lange ‘reach' en bovendien blijven de rugspieren gespaard. Naast de lange Schoffelhark is er voor het fijnere schoffelwerk een middellange versie verkrijgbaar (steellengte 63 cm) en twee hand-schoffelharken (steellengte 34 en 45 cm). De kleinere typen Schoffelharken hebben een bladbreedte van 8,3 cm.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist