Rapid tuingereedschap

Pin-up voor de tuin

Nieuw en reuze handig is deze tuintang. Een supersnel apparaat waarmee plantenstelen vastgebonden worden aan hun steunen. Onmisbaar voor iedereen met druiven en andere klimplanten. En wie deze Rapid eenmaal heeft ontdekt houdt het apparaat bij de hand. Want zakken dichten, spulletjes bijeen binden en planten in de juiste richting laten groeien, het gaat allemaal even makkelijk als snel.

De lucht verandert, groen schiet de grond uit en koud wordt weer langzaam warm. De echte tuinfanaat weet het al; werk aan de winkel. In de lente moet de tuin klaar worden gemaakt voor de verwachte groeistuip, terwijl in de zomer en vroege herfst veel onderhoudswerkzaamheden plaats moeten vinden. Planten opbinden, takken leiden, gaas spannen of gewoon de tuin decoreren. Een boel werk. Rapid zorgt dat deze bezigheden leuk blijven, sneller gaan en allemaal met een enkel handig apparaat te doen zijn.

Oogt als een ingewikkeld apparaat, maar doet verbazen. Simpelweg een keer klikken en de jonge plant is al netjes opgebonden. Geen moeilijk gedoe met draadjes en niet te binden ijzerdraad. Maar ook om bijvoorbeeld fruitbomen te leiden, takken vast te maken of een zomerse decoratie bijeen te binden. De Rapid tuintang wordt de beste vriend van menig tuin liefhebber. Zo blijft er meer tijd over om te genieten en wordt elke klus een makkie. Kwestie van een keer knijpen, klikvast.

De tang is gemakkelijk en snel te laden in twee simpele handelingen. De benen van de tang zijn gemaakt van een geharde kwaliteit staal om de levensduur te garanderen, terwijl ze wel zijn uitgevoerd met een ultra zachte grip voor het gebruikscomfort. Ook is speciaal rekening gehouden voor het gebruik met handschoenen. De metalen ringen kunnen in drie verschillende diameters worden dichtgeklikt door de drie standen van 6, 11 en 16 mm en zijn ook leverbaar in een groen-gecoate variant.

Niet zomaar metalen ringen, maar echte VR38-ers. Deze buigzame metalen draad heeft een lage weerstand, zodat de tak of plant de kans krijgt om te groeien. Groeit de plant? Dan buigt de ring gewoon mee. Zo beschadigen planten niet en krijgen ze de kans te groeien.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist