Rapid Benelux Tuingereedschap

Multifunctionele tang

Rapid voegt een nieuwe dimensie toe aan tuinieren. Met de introductie van de GP238, een ingenieus tuin­gereedschap dat het hele jaar door gebruikt kan worden. Met deze "buigtang" zet Rapid haar eerste stap op de tuinmarkt.

Multifunctionele tuintang
De tuintang GP238 combineert het beste van drie werelden! U kunt hiermee de meeste zwakke stammen leiden, u maakt er planten mee vast en u kunt er prachtige bloemdecoraties mee maken. De tuintang kan geladen worden met verschillende soorten ringen. Om een steel of tak op zijn plaats te zetten, buigt de tang de ringen tot de gewenste maat - zonder een plant te beschadigen!

Voor lente, zomer, herfst en winter
De technologie van de tuintang is gebaseerd op die van tangen die gebruikt worden om wijnplanten te leiden. Maar de GP238 is het eerste gereedschap dat speciaal ontworpen is voor tuinplanten, waarvan sommige extreem tere takken en stengels hebben. En het verrassende is: het is een gereedschap dat gebruikt kan worden in elk seizoen. In de lente voor het ondersteunen van jonge planten. In de zomer voor het ophouden van zwaardere bloemen en takken. In de herfst voor het oogsten en beschermen (bijv. netten over fruitbomen). En in de winter voor het opruimen, organiseren en klaarmaken voor de volgende lente. Daarnaast is de tang ideaal voor iedereen die decoraties maakt, of het nou gaat om bloemen of andere materialen.

Drie verschillende soorten ringen
De ringen in de tang zijn te verkrijgen in drie verschillende varianten. De meest simpele - die verteert en eraf valt na een paar maanden - is perfect voor de ondersteuning van jonge planten. De gegalvaniseerde ring, die minstens een jaar blijft zitten, is ideaal voor het vastzetten van takken of beschermgaas. De derde variant, gemaakt van een groene plastic coating, gaat erg lang mee en is perfect voor de zachte zorg voor bijvoorbeeld tere rozen. Alle ringen zijn soepel genoeg om de tak voldoende ruimte te geven om te groeien.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist