Nieuw van WOLF-Garten

Takkenscharen zoals ze moeten zijn

Sterke lichtgewichten
Betere prestaties en een nieuw design. Met een innovatief messensysteem verbetert WOLF-Garten de prestaties van de nieuwe takkenscharen. Zelfs takken met een doorsnede van 50 millimeter vormen geen probleem. Daarnaast wordt de gebruiker getrakteerd op een modern design. De bijzonder lichte, aluminium hefboomarmen geven een frisse uitstraling.


Of u nu de fruitbomen moet snoeien of juist de dichte struiken – de nieuwe Power Cut takkenscharen van WOLF-Garten zijn de perfecte hulp voor elk snoeikarwei. Dankzij de innovatieve krachtoverbrenging in de messenkop wordt de gebruikte energie omgezet en tot wel 38 x versterkt. Dat systeem is één van de paradepaardjes van de WOLF-Garten ingenieurs, takken tot 50 mm ø vormen geen enkel probleem meer! In totaal omvat de Power Cut takkenscharen familie 9 modellen, onderverdeeld in 4 categorieën: 3-sterren, 2-sterren, 1-ster en basis.


Alle Power Cut takkenscharen hebben nieuwe, high-tech hefboomarmen, welke zijn vervaardigd uit sterk aluminium, hierdoor hebben ze een frisse uitstraling. Het aluminium is geanodiseerd, wat ervoor heeft gezorgd dat ze extra sterk zijn en de slijtvastheid is vergroot. De ergonomisch gevormde handgrepen met softgrip garanderen een vaste grip en maken uw armen minder snel vermoeid. Voor extra comfort tijdens het snoeien zijn schokabsorberende stootbuffers aangebracht onder de snijkop. De schroeven in de snijkop zijn zo vlak, dat ze geen beschadigingen aan de boom of struik veroorzaken. Uiteraard zijn de 3-, 2- en 1-sterren modellen uitgevoerd met papegaaibek of aambeeld snijtechniek.


Power Cut *** biedt twee modellen; papegaaibek en aambeeld uitvoering. Bij deze modellen is een extra functie toegevoegd, ze zijn uitgevoerd met telescopische hefboomarmen. Hiermee kan de takkenschaar uitgeschoven worden, in lengte variërend van 65 tot 90 cm. Power Cut ** biedt een papegaaibek en een aambeeld takkenschaar van 75 cm lang, met elk een krachtoverbrenging van 30 x en ze knippen takken tot 45 mm ø. Power Cut * biedt eveneens een aambeeld model (65 cm), en maarliefst twee modellen met papegaaibek (65 en 55 cm). De krachtoverbrenging van deze takkenscharen is 17 x en de maximale takdikte bedraagt 40 mm ø. De twee basismodellen zijn beide uitgevoerd met papegaaibek en wijken enkel af in lengte: 63 of 53 cm lang, geschikt voor takken tot 35 mm ø.


De takkenscharen in de Power Cut serie zijn in 2013 verkrijgbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist