Husqvarna gazonmaaiers

Met gemak een volle bak

De Zweedse tuinspecialist Husqvarna introduceert een nieuwe serie motormaaiers die extra eenvoudig in gebruik zijn. Het design van de maaikast vergroot de luchtstroom en het gemaaide gras wordt daardoor met maximale snelheid in de opvangbak geblazen. Daardoor hoeft de bak minder vaak geleegd te worden.Luchtstroom
Dankzij de nieuwe AutoWalk 2-techniek kan de snelheid en besturing met beide handen onafhankelijk geregeld worden. Door dit extra bedieningsgemak maai je moeiteloos en met de juiste snelheid langs obstakels. De nieuwe 300-modellen zijn uitgerust met kroonprofiel-maaimessen die een krachtige luchtstroom produceren. Dit ‘Air Flow’-systeem zorgt voor dat het gemaaide gras met maximale snelheid naar de opvangbak blaast. Doordat het gras er van bovenaf wordt ingeblazen, vindt optimale benutting van de opvangbak plaats. De messenrem zorgt voor een eenvoudige oplossing om het maaimes uit te schakelen om bijvoorbeeld de opvangbak te legen of een grindpad over te steken zonder de motor uit te hoeven zetten.

Versnipperen
De nieuwe gazonmaaiers zijn verkrijgbaar met maaibreedtes van 48 tot 56 centimeter. Ze kunnen tevens uitgerust worden met een BioClip. Deze accessoire versnippert het gras om het vervolgens weer uit te strooien over het gazon. Het fijn versnipperde gras geeft het gazon extra voeding.

Onderhoud
Om steeds optimaal te blijven maaien heeft elke grasmaaier onderhoud nodig, bijvoorbeeld het reinigen van het maaimes en maaidek. Husqvarna biedt een eenvoudige oplossing. Bevestig met één klik een tuinslang op de maaier, draai de waterkraan open en start de machine. Het maaimes en het maaidek zijn in no-time schoon.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist