Husqvarna gazonmaaiers

Automower

In het voorjaar gaan vele tuinliefhebbers weer enthousiast aan de slag om het gazon te maaien. Na een poosje wordt de discipline om twee keer per week achter de maaimachine te gaan staan bij menigeen wat minder. Vooral als je meer dan 500m2 gras hebt te verzorgen. Er is even geen tijd, of het regent net iets te vaak om het gazon bij te houden. En wat te denken van vakanties: willen de buren het wel doen? Voor al deze situaties bieden AutomowersTM van Husqvarna een perfecte oplossing. Het gazon wordt dagelijks gemaaid, ongeacht het weer, de beschikbare tijd of de zin in het klusje. Zo blijft er alle tijd om onbezorgd het hele jaar door van een perfect gazon te genieten.

Goed gazononderhoud kost veel tijd. Vooral voor mensen met een flink grasoppervlak van enkele duizenden vierkante meters is een automatische maaier daarom geen ‘gadget', maar een serieus hulpmiddel om het gras dagelijks een goed verzorgde uitstraling te geven. Maar ook bij kleinere tuinen kan het soms moeilijk zijn om tijd of zin te maken, nog los van de vraag hoe het moet tijdens de vakantie of wanneer het een paar weken regent. Automowers van Husqvarna doen hun werk dagelijks, en hebben er altijd zin in of tijd voor. Zelfs regen is geen probleem, want de lichte machines zullen het gras niet beschadigen.

Millimeter per dag
Gras groeit gemiddeld met een millimeter per dag, en dat is precies de hoeveelheid die de Automower er ook dagelijks met een scherp mesje afhaalt. Die kleine stukjes worden gewoon op het gazon achtergelaten. Het is namelijk ideale mest, zonder onaangename geur. Deze eigenschap levert de tuinbezitter extra tijdwinst op. Het afval (al gauw enkele tientallen volle gft-containers per jaar) hoeft immers niet te worden opgeruimd en ook bijmesten is zelden nodig.
Dit voordeel wordt helemaal duidelijk wanneer zelf maaiende tuinliefhebbers na een paar weken regen eindelijk weer aan hun gazon kunnen toekomen. Of wanneer ze op vakantie zijn geweest en buren of vrienden het klusje niet konden overnemen. Het gras is dan vaak zo hard gegroeid dat er handmatig bijna geen doorkomen meer aan is. Het kost dan extra veel tijd en moeite om zonder beschadigingen het gazon weer op orde te krijgen, nog los van het opruimen van het vele maaiafval. Het plezier in het maaien is dan helemaal snel weg. De Automower voorkomt dat zo'n situatie ontstaat en neemt dus veel tijdrovende ergernissen bij voorbaat weg.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist