Gardena

Slim sproeien op maat


Ook ons land kan tropisch warme zomers hebben. Hete, droge dagen waarbij de Hollandse tuin duidelijk een handje hulp nodig heeft. Sproeien is echter voor veel mensen niet de leukste tuinklus, terwijl het wel regelmatig en zorgvuldig moet gebeuren. Hoewel het nog geen zomer is, is het voorjaar wel de tijd om tuinen aan te leggen én na te denken over sproeisystemen voor drogere perioden. Met een verzonken watergeefsysteem dat netjes onder de grond ligt, heb je nooit meer gedoe met slangen en losse sproeiers. Nieuw van Gardena is de AquaContour. Deze slimme sproeier, sproeit exact op maat en sleepte al diverse innovatieprijzen in de wacht.  

Waterbesparing

Wanneer je in het voorjaar een (deels) nieuwe tuin aanlegt, is de verzonken Gardena AquaContour het overwegen meer dan waard. Dit handige sproeisysteem kun je namelijk zo afstellen dat het precies tussen de grenzen sproeit die je wilt. Dus wel de border, maar niet het terras. Wel het gazon, maar niet de barbeque. De moestuin, maar niet die van de buren. Dit bespaart veel water en wellicht belangrijker… geen ergernis! De AquaContour is zowel verzonken in de grond als bovengronds verkrijgbaar. De bovengrondse multi-instelbare AquaContour is ook handig voor mensen met een voor- en achtertuin, aangezien hij geheugen heeft voor twee verschillende tuinvormen.

Handig!

De verzonken variant blijft op dezelfde plek in de grond. Vlak voor het sproeien komt de sproeikop door de waterdruk omhoog om erna weer onzichtbaar in de grond te verdwijnen. Een zonnepaneel zorgt voor eigen energievoorziening en ook tegen vorst is deze slimme sproeier gewapend. Gewoon het hele jaar onbezorgd laten zitten dus! Wanneer je wekenlang niet thuis bent, zijn er voor de AquaContour extra handige oplossingen. De Gardena besproeiingscomputer zorgt er bijvoorbeeld voor dat het besproeien automatisch op de gewenste tijd start en stopt. In combinatie met een bodemvochtigheidssensor kun je zelfs maanden zonder zorgen op reis. De sensor laat via de computer het sproeien starten en wanneer de bodem vochtig genoeg is, weer stoppen.


Kijk voor meer informatie op: www.gardena.nl

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist