Gardena wandslangenbox

Opgerold staat netjes

In lange, droge perioden is een stevige sproeibeurt voor tuinplanten en het gazon essentieel. Een tuinslang is een eenvoudig hulpmiddel om gericht water te geven, maar tuinslangen zijn verdraaid moeilijk netjes op te rollen. Er komen snel knikken in en je krijgt vaak vuile handen. De wandslangenbox van Gardena is een handig systeem waarbij de tuinslang zichzelf oprolt en nooit meer in de weg ligt. Met één ruk aan de slang rolt hij zich zelf op. Je krijgt geen vuile handen meer en zit ook niet langer met knikken in de tuinslang.

Geen gedoe
Voor mensen die van het gerommel met de tuinslang af willen, is de wandslangenbox van Gardena een uitkomst. Met dit handige systeem wordt de tuinslang met één ruk-aan-de-slang automatisch opgerold. De tuinslang is compact opgeborgen en als het tijd is om te sproeien, trek je de slang er weer net zo makkelijk uit. De wandslangenbox van Gardena is verkrijgbaar in twee maten: een tuinslang van tien of twintig meter lang.

Voor en achter
De wandslangenbox wordt met een speciale houder aan de buitenmuur bevestigd en via het Gardena kliksysteem sluit je de slang zeer eenvoudig aan op de kraan. Voor mensen met een voor- en achtertuin is het raadzaam om een tweede houder te bevestigen. Zo kun je zowel voor als achter sproeien.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist