Gardena tuingereedschap

Contourcut


Een fraai geknipte buxus is een sieraad voor iedere tuin. Als lage heg omzoomt deze populaire heester paden en bloembedden. En als bol, kegel of spiraal groeit een buxus uit tot een artistieke blikvanger. Met de nieuwe buxusschaar van Gardena kun je de buxus naar eigen fantasie vorm geven. Want hij werkt net als een tondeuse: precies en gemakkelijk. Zo krijg je de buxus in topvorm!

Groene topper

Moeiteloos in vorm

De nieuwe ContourCut van Gardena zorgt voor een exacte snit en maakt het mogelijk om de buxus naar eigen fantasie vorm te geven. De grote afstand tussen de messen zorgt ervoor dat het snoeisel niet wegschiet. De speciale accu kan op ieder moment opgeladen worden en heeft geen last van geheugeneffecten of zelfontlading. Zelfs als hij langere tijd niet gebruikt wordt, is het apparaat altijd klaar om in actie te komen. Bijkomende voordeel: het ‘kleine’ messenblad kan eenvoudig worden verwisseld voor het ‘grote’ messenblad (ideaal voor grotere oppervlakten).


Kijk voor meer informatie op: www.gardena.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist