GARDENA tuingereedschap

sneeuwschuiver en handstrooier

Met een dikke laag sneeuw of op de schaats is het meestal volop genieten van de winter. Vergeet echter niet dat ijs en sneeuw ook gevaarlijke situaties met zich mee kunnen brengen. Om ongelukken door glibberen en glijden te voorkomen is het belangrijk om je eigen straatje schoon te houden. GARDENA introduceert deze winter een nieuwe sneeuwschuiver en handstrooier die je daarbij helpen.

Schuiven op maat
De nieuwe sneeuwschuiver van GARDENA heeft een speciale vormgeving om eenvoudig grote hoeveelheden sneeuw te verwerken. De werkbreedte van maar liefst 70 cm is voorzien van een gegalvaniseerde stalen strip voor duurzaam gebruik. Je kunt de sneeuwschuiver met de voet stevig in de sneeuw duwen. Met twee handen duw je de schuifbak vervolgens over de grond. Ook aan ergonomie is gedacht. De telescopische duwboom kan tot 30 cm worden uitgeschoven en zo aan je lichaamslengte worden aangepast. Door meerdere vastpakmogelijkheden kun je sneeuw comfortabel wegschuiven. De sneeuwschuiver is ruimtebesparend op te bergen door het handvat te demonteren en aan de onderzijde van de schuif te bevestigen.

Strooien
Behalve de nieuwe sneeuwschuiver introduceert GARDENA een handstrooier. Het is een uitstekende hulp bij het strooien van zout, zand of grit op kleine oppervlakken. Dankzij de bajonetsluiting kan de strooier eenvoudig gevuld worden. Zowel grof als fijn materiaal wordt door het unieke doseersysteem gelijkmatig verdeeld. De grote instelknop kan je eenvoudig draaien, óók met handschoenen aan. De ergonomische handgreep en geribbelde zijkanten zorgen voor een uitstekende grip.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist