Gardena snoeischaren

comfort


Wanneer de kans op vorst is verdwenen, is het de hoogste tijd om weer in de tuin aan de slag te gaan. Voor veel mensen is snoeien één van de meest taaie tuinklussen. Wanneer je snoeit hangt af van de haag, struik of plant. Belangrijk is echter wel goed gereedschap waardoor snoeien aanzienlijk comfortabeler wordt. Gardena introduceert in 2009 nieuw snoeigereedschap.

Snoeischaren op maat

De nieuwe Comfort snoeischaren van Gardena hebben ergonomische comfortgrepen voorzien van een softgrip voor moeiteloos snoeien. Snoeischaren met twee messenbladen (die langs elkaar snijden) zijn geschikt voor jonge planten en bloemen. De snoeischaren met een aambeeld zijn geschikt voor hard, droog hout en ondersteunen de tak waardoor schade aan boomschors wordt voorkomen. De snoeischaren hebben twee werkposities voor ‘snelsnoei’ (voor dunne takken) en ‘krachtsnoei’ (voor dikkere takken). De gebogen, korte snoeikop zorgt voor een optimale krachtverdeling. De nieuwe snoeischaren zijn ook verkrijgbaar in modellen die instelbaar zijn op de handgrootte.

Comfort buxusschaar

De nieuwe lichtgewicht Comfort buxusschaar van Gardena combineert kracht met precisie en zorgt voor een zuivere snit doordat de extra lange messen voorzien zijn van een antikleefcoating. De ergonomische armen met softgrip en gelpads zorgen voor comfortabel werken. Een aanslagdemper ontziet de polsgewrichten.

Kijk voor meer informatie op: www.gardena.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist