Gardena sneeuwschuivers

Voorkom gladheid

Nederlandse winters lijken onvoorspelbaar. Veel mensen dromen elk jaar van een witte Kerst... maar of het er van gaat komen? Volgens het KNMI was er in 1981 voor het laatst sprake van een witte Kerst. Behalve sleetje rijden, sneeuwballen gooien, sneeuwpoppen maken en genieten van fraaie winterlandschappen heeft sneeuwval ook haar nadelige kanten. Een witte stoep resulteert vaak in gladheid. Om ongelukken en valpartijen te voorkomen zijn een sneeuwschuiver en ijsschraper handige hulpmiddelen. Het multifunctionele combisysteem van Gardena wordt deze winter uitgebreid met een sneeuwschuiver en ijsschraper.

IJsbreker
Om het looppad veilig te houden, is het raadzaam het sneeuw aan de kant te schuiven of de ijslaag weg te schrapen. De nieuwe sneeuwschuiver is licht, stabiel en ‘glijdt' makkelijk over de grond. Sneeuw ligt in een mum van tijd aan de kant. De sneeuwschuiver die je eenvoudig aan de steel bevestigt, is verkrijgbaar in twee maten (40 of 50 cm). Voor vastgetrapte sneeuw of aangevroren neerslag is een ijsschraper ideaal. Door het extra sterke blad van verenstaal is het ijs snel gebroken!

Multifunctioneel
Of je nu gaat schuiven, schrapen, vegen, harken of schoffelen... het Gardena combisysteem biedt uitkomst. De zogenaamde opzetstukken passen allemaal op de nieuwe aluminium steel. Deze robuuste, maar lichtgewicht steel biedt extra houvast dankzij een antisliplaag en een afgeronde steelgreep.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist