GARDENA Robotmaaier R70Li

Maaien vanuit je luie stoel

Een strak gazon is het stralend middelpunt van de tuin. Van het voorjaar tot aan het najaar dient het gras regelmatig gemaaid te worden. Dat kan dankzij de nieuwe Robotmaaier R70Li van GARDENA zonder een hand uit te steken. Of het nu waait, regent of zonnig is, het grasmaaien doe je vanuit je luie stoel of zelfs vanaf je vakantieadres. De nieuwe robotmaaier is een ideale tuinhulp en maait het gazon moeiteloos.

Stille kracht
De robotmaaier R70Li is geschikt voor gazons tot 700 m2 en voorzien van een lithium-ion accu. Vanaf een basisstation rijdt de R70Li willekeurig over het gazon met als resultaat een gelijkmatig gemaaid gazon. Daarbij trekt de R70Li zich niets aan van wind, regen of zomerhitte. Doordat je het gebied vooraf hebt afgezet met een zoekdraad blijft de robotmaaier op het gazon en snijdt continu enkele millimeters van het gras af. De versnipperde maairesten vallen weer terug op het gazon en vormen natuurlijke voeding voor het gras. Als de accu bijna leeg is, gaat de R70Li automatisch terug naar het laadstation. Via het menu kun je weekdagen en maaitijden instellen. De R70Li maait ongeveer 45 m2 per uur en hellingen tot 25% vormen geen probleem.

Veilig en beschermd
De robotmaaier werkt geheel zelfstandig. Dat gebeurt fluisterstil, precies en veilig. De R70Li is bijvoorbeeld voorzien van een hefsensor die de messen stil zet op het moment dat de robotmaaier wordt opgetild. Een afdekplaat beschermt de messen tegen vuil en beschadiging door bijvoorbeeld wortels of stenen. Dit verlengt de levensduur van de messen. De botssensor zorgt ervoor dat de 70Li rondom obstakels zoals een boom of een tuinbankje maait. Deze sensor biedt tevens optimale veiligheid voor mens en dier! De robotmaaier kan ook met de hand direct worden uitgezet door de makkelijk bereikbare stopknop. De individuele pincode biedt beveiliging voor diefstal en maakt de robotmaaier onbruikbaar voor anderen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist