Gardena grasmaaier

powermax


Gras groeit jaarlijks, van het vroege voorjaar tot in het late najaar, zo’n 75 cm. Dat betekent dat het gazon wekelijks gemaaid moeten worden. Dan is het wel prettig dat je een goede grasmaaier kiest die makkelijk in gebruik is en een perfect resultaat geeft. Gardena introduceert daarom in het voorjaar van 2009 nieuwe grasmaaiers voor optimaal gemak.

Stoer

De nieuwe Powermax van Gardena is een elektrische grasmaaier met een stoer uiterlijk die zorgt voor een perfect gemaaid gazon. Ook bij hoog en vochtig gras is de grasmaaier wendbaar, comfortabel en maait exact. De grasvangbak met zichtvenster is eenvoudig in gebruik en makkelijk te legen. De PowerMax is verkrijgbaar in drie modellen met een maaibreedte van 32, 36 of 42 centimeter voor respectievelijk kleine, middelgrote en grote gazons. De 3-in-1 modellen PowerMax 36E en 42E kunnen zowel maaien, maaien en opvangen áls maaien en mulchen. Door te mulchen wordt het gras heel fijn versnipperd en over het gazon uitgestrooid. En dat biedt met name in de zomer volop voordelen! De grasdeeltjes bevatten namelijk hoogwaardige voedingsstoffen voor het gazon en bieden tevens bescherming tegen uitdroging.

Onder banken

Voor de allerkleinste hoekjes en randjes en langs muren, rondom houten palen of bomen is de nieuwe Gardena grastrimmer ideaal. De trimmer heeft een telescoopsteel die je instelt op je lichaamslengte en heeft een speciale beugel die tuinplanten beschermt. De trimkop is 90 graden draaibaar en de wielconstructie is inklapbaar en afneembaar. De trimmer is licht en ook makkelijk te gebruiken op lastige plekken zoals rondom een boomstam of onder een tuinbank!

Gazontip: Maai in droge en warme perioden niet te kort! De wat langere grassprieten houden meer vocht vast en voorkomen dat het gazon verdroogt.

Kijk voor meer informatie op: www.gardena.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist