Gardena elektrische kettingzagen

van dik hout...

Rondom huis en tuin zijn er talrijke doe-het-zelfklussen. De productie van openhaardhout, het op lengte zagen van planken, palen en balken of voor het ‘betere' snoeiwerk. Een kettingzaag biedt voor deze zware klussen uitkomst. Gardena introduceert dit najaar nieuwe elektrische kettingzagen. Ze zijn innovatief, krachtig, comfortabel en veilig. Van dik hout zaag je nu eenmaal... alles!Optimaal gemak

Gardena introduceert drie nieuwe kettingzagen voor de ‘gewone' tuinier tot voor de professionele doe-het-zelver. De elektrische zagen zijn ontworpen voor optimaal gemak en comfortabel werken. Het zagen vraagt nauwelijks krachtinspanning want de zaag ‘glijdt' als het ware door het hout. De speciale handgrepen bieden een goede grip voor elke zaagklus. Door dit optimale comfort is het veilig werken. Maximale veiligheid biedt de "kickback"-rem die de kettingzaag binnen 0,15 seconden stopt.

Veiligheid voorop
De nieuwe zagen worden geleverd met smeerolie voor de ketting. Dankzij het unieke Quickfit systeem is voor het spannen van de ketting of het plaatsen van het zaagzwaard vanaf nu geen gereedschap meer nodig. Met een eenvoudig te bedienen knop kan het zaagzwaard eenvoudig worden gemonteerd. Een ingebouwde magneet zorgt ervoor dat de ketting optimaal gespannen en gefixeerd (vastgezet) wordt. Het nastellen van de ketting is daarom niet meer nodig. Omdat persoonlijke veiligheid voorop staat is het raadzaam om speciale veiligheidskleding te dragen. Laat je bij aanschaf goed voorlichten in de winkel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist