Gardena bladblazers

ErgoJet 2500

De bladval is dit jaar groter en vroeger dan vorige jaren. Dat komt waarschijnlijk doordat het groeiseizoen extra vroeg startte vanwege de zachte winter en het warme voorjaar. Bladruimen is misschien niet het leukste tuinklusje, maar wel zeer nuttig. Het voorkomt gevaarlijke en gladde situaties maar zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat het gazon voldoende licht en lucht krijgt. GARDENA introduceert de ErgoJet 2500. Dankzij deze nieuwe bladblazer en bladzuiger in één is de klus supersnel geklaard.

Blazen, zuigen en versnipperen
Tuinspecialist GARDENA introduceert de ErgoJet 2500. Deze nieuwe tuinhulp combineert drie functies in één apparaat: blazen, zuigen en versnipperen. Zonder gereedschap schakel je eenvoudig van blazen naar zuigen dankzij een nieuw gepatenteerd design. De blaassnelheid kun je afhankelijk van de klus in één handbeweging instellen: minder krachtig bij droog materiaal en op volle blaaskracht bij natte bladeren en vochtig vuil. Opgezogen bladeren worden maar liefst veertien keer verkleind door de ingebouwde versnipperaar. De opvangzak heeft een inhoud van 45 liter. Een praktische schraper zorgt ervoor dat er na gedane arbeid geen nat blad meer achterblijft op de stoep, het terras of in de tuin.

Waardevol
Het bij elkaar geblazen blad is waardevol! Vul een mand en zet deze op een droge plek. Gaat het flink vriezen dan kun je de bladeren prima als extra bescherming aan de voet van rozen of minder winterharde beplanting in de border strooien. De bladeren zullen verteren en dit organische materiaal komt de structuur van de tuingrond op den duur ten goede.

Tip: Vergeet ook niet om bladeren regelmatig uit de dakgoot te verwijderen!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist