Flymo

Zwevende grasmaaier


Het gazon is vaak het middelpunt van de tuin en wordt, zeker met kinderen, regelmatig gebruikt. Veel gazonbezitters staan echter niet te popelen om het gras te maaien. Vanaf april tot en met oktober dient dat eigenlijk regelmatig en zorgvuldig te gebeuren. Oneffenheden in het gazon maken het maaien niet prettiger. Maar gelukkig is er een handig hulpmiddel waardoor grasmaaien een simpel en licht klusje wordt: de zweefmaaier! Hij is zowel elektrisch als met een benzinemotor te verkrijgen.

 

Juiste hoogte

Gras groeit bij een temperatuur vanaf ongeveer 10 graden. Dat betekent dat vanaf maart er meestal wekelijks gemaaid moet worden. Een soms gemaakte fout is dat het gras te kort wordt gemaaid. Het scheelt misschien een paar maaibeurten per jaar, maar het gras heeft meer kans om door mos te worden overwoekerd of door de zon te verbranden. Siergazon maai je op minimaal twee centimeter, speelgazon op minimaal vier centimeter. De zweefmaaier heeft meerdere standen en daarmee stel je eenvoudig de juiste maaihoogte in.  

Kijk voor meer informatie op: www.flymo.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist