Flymo twister

even uitblazen

In het najaar zit het bloei- en groeiseizoen van bomen en planten er op en wordt het tijd de tuin ‘winterklaar' te maken. Er is genoeg te doen: laatste keer gras maaien, bollen planten, snoeien en opruimen. Wie in een boomrijke omgeving woont, zit niet te wachten om steeds met een hark of een bezem het gevallen blad te verzamelen. Een bladblazer is een uitkomst en je handen blijven schoon. Flymo introduceert dit najaar de Twister 2200. Wanneer de bomen hun blad verliezen heb je de tuin in een mum van tijd weer opgeruimd; en heb je volop tijd om uit te blazen!

Wisseltruc
De nieuwe elektrische Twister kan behalve bladblazen ook bladzuigen. Ideaal voor een boomrijke omgeving: met de blaasbuis verzamel je eerst al het blad op een hoop en met de verwisselbare zuigbuis wordt het blad opgeslokt. Het verwisselen van de buis is in één handomdraai gebeurd. Het apparaat kan tot wel 300 km/uur blazen. De snelheid is echter variabel en eenvoudig in te stellen. Bij het opzuigen wordt het bladvolume bovendien tot slechts 10% gereduceerd zodat je veel minder vaak de opvangzak hoeft te legen. Dat is dankzij de rits overigens een fluitje van een cent. De Flymo Twister biedt extra bescherming door een veiligheidsvergrendeling en een tweede handgreep voor optimale aansturing.

Tip: De opgevangen, versnipperde bladeren kunnen eventueel als compost gebruikt worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist