Flymo grasmaaiers

Scherpe randjes en kantjes


Het gazon is vaak het middelpunt van de tuin en wordt, zeker door kinderen, regelmatig gebruikt. Veel gazonbezitters staan echter niet te popelen om het gras te maaien. Vanaf april tot en met oktober dient dat eigenlijk regelmatig en zorgvuldig te gebeuren. Maar met de grasmaaier blijven ‘lastige’ plekken als rondom een boom of onder tuinbankjes meestal moeilijk bereikbaar. Grastrimmers bieden dan de uitkomst. Flymo introduceert in 2009 de nieuwe Contour-trimmer.

In control

De nieuwe Contour 500 XT van Flymo heeft een extra handgreep voor betere sturing en controle en heeft bovendien een ergonomische vormgeving. De opklapbare beschermbeugel beschermt planten, struiken, bloemen en boompjes tijdens het trimmen van het gras. Met een handige voetpedaal kantel je de trimmer eenvoudig om bijvoorbeeld onder struiken, tuinbanken te kunnen trimmen. De Contour 500 XT kan met een druk op de knop eenvoudig omgeschakeld worden van trimmer naar kantensnijder.

Grasmaaier

Behalve nieuwe grastrimmers introduceert Flymo ook de Multimo grasmaaier. Het is een krachtige elektrische wielmaaier en verkrijgbaar in de maaibreedtes 36 en 42 cm. Door de grote achterwielen rijdt de Multimo soepel over het gazon en met een hendel stel je de maaihoogte snel en simpel in. Dankzij het speciale ‘Vision Window’ zie je direct wanneer de grote grasopvangbak vol is. De achterrol zorgt voor een fraai streeppatroon in het gazon en maakt het ook makkelijker om randjes te maaien. De nieuwe Multimo grasmaaiers (types 360 en 420) hebben tevens een mulchfunctie.

Gazontip: Gras heeft regelmatig voeding nodig. Gebruik daarom in de periode april tot september regelmatig gazonmest.

Kijk voor meer informatie op: www.flymo.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist