Bosch tuingereedschap

snoerloze snoeischaar

Nu het voorjaar weer is aangebroken, is het tijd om te tuinieren. Bosch maakt dit gemakkelijk met de nieuwe snoerloze snoeischaar ASB 10,8 LI en de snoerloze grasscharen AGS 7,2 LI and AGS 10,8 LI.De snoerloze snoeischaar ASB 10,8 LI is een uiterst handzame tuinhulp. Hij is voorzien van een 20 centimeter lang snijmes en weegt toch maar zo'n 900 gram. De nieuwe snoeischaar snijdt moeiteloos door takken tot 5 centimeter dik, waarbij het antiblokkeersysteem voor een mooie, recht knip zorgt. Bovendien zorgt het ervoor dat je zonder onderbreking kunt doorwerken.

Speciaal voor de steeds populairder wordende siersnoeikunst kan de Bosch ASB 10,8 LI worden voorzien van een snoeimes waarmee bijvoorbeeld buxus- en taxushagen in een fraaie vorm kunnen worden geknipt. Voor het knippen van graskanten is er een apart grasmes.

De snoerloze snoeischaar ASB 10,8 LI is verkrijgbaar compleet met de drie messen in een stevige koffer en kost 139,95 euro. Alleen met het 20 centimeter lange snijmes kost de ASB 10,8 LI 104,95 euro.

Voor het bijhouden van perfecte graskanten heeft Bosch de snoerloze grasknippers AGS 7,2 LI en AGS 10,8 LI. Ze wegen slechts 700 respectievelijk 750 gram. Dankzij hun uitgekiende ergonomische vormgeving is het geen enkel probleem om ook moeilijke bereikbare plekken te knippen, zoals onder banken, struiken of speeltoestellen. Zelfs dikke plukken gras zijn moeiteloos weg te snoeien. Het tuinieren wordt nog gemakkelijker met de los verkrijgbare telescopische handgreep die voorkomt dat men veel moet bukken. Duidelijke LED-lampjes geven precies aan hoe lang de lithium-ionaccu nog mee gaat voordat hij weer moet worden opgeladen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist