Bosch Gras- en buxuxschaar

Isio


De Isio gras- en buxusschaar van Bosch is een echt succesverhaal, er zijn inmiddels al meer dan een miljoen stuks verkocht van het slechts 500 gram wegende elektrische tuingereedschap. Het succes van de Isio is in grote mate te danken aan de innovatieve Lithium-Iontechnologie, die de snoerloze producten steeds compacter, lichter en krachtiger maakt. In 2007 was Bosch de eerste fabrikant die deze efficiënte accu’s, die geen geheugeneffect hebben en snel opladen, in zijn tuingereedschap toepaste. Bosch pionierde op dit gebied al in 2003 toen het de Lithium-Iontechnologie in elektrisch werkgereedschap toepaste bij de Ixo snoerloze schroevendraaier. Vandaag de dag is de Ixo het best verkochte elektrische gereedschap ter wereld, met meer dan acht miljoen geproduceerde stuks. De Isio heeft nu ook een toppositie op de markt veroverd: in juli ging het miljoenste exemplaar van deze handige tuinhulp van Bosch over de toonbank.


“Ons kleine, lichtgewicht tuingereedschap past in een sterke trend,” vertelt Peter Löffler, directeur van de productdivisie Lawn and Garden bij Bosch Power Tools. “De verkoop van een miljoen Isio's in minder dan anderhalf jaar overtreft onze stoutste verwachtingen. De Isio is het best verkochte tuingereedschap van Bosch en ondersteunt onze positie als marktleider van snoerloos tuingereedschap in Europa.”

Vormsnoeien is “in”
De tijd dat kunstig gesnoeide struiken alleen in parken en barokke paleistuinen te vinden waren, is lang voorbij. Nu mooi gevormde buxus als rand van bloembedden in de tuin, en perfect gesnoeide struikjes op de patio en het balkon een renaissance kennen, is de Isio een praktische hulp voor het dagelijkse tuinwerk. Bollen, piramides of fantasievormen: met de Isio is dit heel eenvoudig. Dit handige gereedschap is door het lichte gewicht en het ontbreken van een snoer even beweeglijk als een handsnoeischaar. En door het struikmes te vervangen door een grasmes, kan de gebruiker met een enkele acculading de randen van twee voetbalvelden trimmen.

Bosch past de Lithium-Iontechnologie toe in zijn eerste volledige assortiment van tuingereedschap – met als enige doel tuingereedschap kleiner en krachtiger te maken. De lichtgewicht AHS LI snoerloze heggenschaar maakt zelfs het snoeien van hoge planten, waarbij boven het hoofd gewerkt moet worden, kinderspel. De nieuwe ART 26 LI gazontrimmer trimt ongeveer een kilometer gazonboorden met één enkele acculading. En met de eerste grasmaaier met Lithium-Ionaccu worden stank, lawaai en onderhoudswerk grotendeels verleden tijd: de Rotak LI produceert 90% minder CO2 dan grasmaaiers met verbrandingsmotor en is goed voor 300 vierkante meter gazon met de capaciteit van één accu.

“Licht en krachtig snoerloos gereedschap maakt tuinieren een stuk gemakkelijker,” zegt Peter Löffler. “Wij passen de Lithium-Iontechnologie consequent toe in ons tuingereedschap, waardoor het assortiment voortdurend uitbreidt.”

Kijk voor meer informatie op: www.bosch-pt.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist