BluePower Grasmaaiers van WOLF

Zuinig, milieuvriendelijk én lief voor de buren

Na de hybride- en elektro-auto komt nu tuinspecialist WOLF met verstandig nieuws voor liefhebbers van tuinieren! BluePower is de naam van de nieuwste range grasmaaiers die op basis van duurzaamheid is ontwikkeld. Slimme machines, die uitblinken in werklust, maar vooral in zuinigheid en stilte.


BluePower heeft heel wat te bieden, of het nu op basis van benzine of elektro-aandrijving is. Extra aandacht verdienen de zitmaaiers die binnen het nieuwe concept leverbaar zijn. Toeren op de maaier is voortaan geen schande meer!

Met de BluePower-collectie komt WOLF tegemoet aan de wens van het groeiend legioen LOHAS-aanhangers. LOHAS (Lifestyle of Health & Sustainability) richt zich op een gezonde en duurzame leefwijze. Daarbij wordt ook het werk in de tuin wezenlijk onderdeel van verantwoord gedrag. Bijvoorbeeld in de vorm van een zuinige en stille grasmaaier!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist