Wolfgarten tuingereedschap

snoeien als een pro

Goed gereedschap, een veilige en ergonomische houding en timing zijn de drie belangrijkste voorwaarden voor het succesvol snoeien van bomen, heggen en planten. De snoeischaren van WOLF-Garten voldoen hieraan en zorgen ervoor dat snoeien het gewenste resultaat geeft: een tuin die ieder seizoen weer volop in bloei staat. Zo zorgt een botte schaar zorgt voor een slechte genezing van de snoeiwond waardoor een tak niet gezond kan groeien en al je inspanningen voor niets zijn. De beste timing is rond de wisseling van het seizoen maar tussendoor kunnen eigenwijze takken ook verwijderd worden. Drie WOLF-Garten oplossingen voor iedere snoeiklus:

Heggenschaar met kantelbaar mes: binnen een ‘handomdraai’ de heg gesnoeid
De WOLF-Garten HSE 65V elektrische schaar zorgt ervoor dat je heggen en struiken binnen een handomdraai gesnoeid zijn. Letterlijk, want het handvat is 180 graden draaibaar, zodat je gemakkelijk overal bij kan zonder onnatuurlijke poses aan te nemen. De HSE 65 V heeft een 65 cm lang zwaard met een laser gestanst en diamantgeslepen mes voor het scherpste resultaat. Als extra veiligheid is de HS 65 V voorzien van een messenrem met quickstop waardoor het mes binnen 0,2 seconden stil staat als je stopt met snoeien, lekker veilig. WOLF-Garten HSE 65V € 209,95.

Multifunctionele 3-in-1 schaar voor buxus, gras en vormstruik
De WOLF-Garten Li-ion Power Finesse 50 set 3-in-1 die werkt op een sterke accu en heeft drie verschillende opzetstukken. Hiermee kunnen een kleine haag, het gras én vormstruiken eenvoudig worden bijhouden. Met een volle accu kun je zo’n 50 minuten werken. De accuschaar is met slechts 500 gram licht van gewicht en heeft een comfortabel handvat. De accuschaar heeft een duurzame lithium-ionen accu, is voorzien van drie opzetstukken en een oplader. De handvat heeft een soft grip en is ook geschikt is voor kleinere handen. Met een laadtijd van slechts 4 uur is de accu weer op vol vermogen. WOLF-Garten Li-ion Power Finesse 50 set 3-in-1 € 99,99.

De basis: RR 5000, favoriet van de professionals
Deze aluminium snoeischaar is dé favoriet van iedere tuinman en hovenier: de RR 5000 is dus je go-to schaar voor alle snoeiklusjes, om struiken bij te werken en om bloemen te knippen. De WOLF-Garten RR 5000 voorkomt overstrekking van de hand tijdens het snoeien dankzij de snijhoek van 30° graden. De scherpe messen hebben een anti-kleefcoating zodat je minder kracht nodig hebt om te knippen. Deze coating voorkomt ook dat plantsappen besmet raken met bacteriën, schimmels en ziekten en de messen zijn eenvoudig te reinigen. WOLF-Garten RR 5000 Alu Professional € 45,99.

Over WOLF-Garten
Een eye-catching gele wolfskop op een rode achtergrond: al generaties wordt dit bekende beeldmerk geassocieerd met gedegen tuingereedschap. Precies zoals de Duitser August Wolf voor ogen had toen hij in 1922 het inmiddels wereldwijde bekende tuinmerk oprichtte. Vandaag de dag biedt WOLF-Garten een brede range tuinproducten voor alle seizoenen; van bollenplanter en grasmaaier tot sneeuwschuiver. Sinds juli 2017 combineert MTD Products de distributie van de tuinmerken Robomow, WOLF-Garten, Cub Cadet en de andere MTD merken. MTD heeft haar hoofdkantoor in Cleveland, Ohio en heeft wereldwijd meer dan 10.000 werknemers in 183 landen. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in het Brabantse Rosmalen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist